Posted March 16, 201213 yr Ево, урадих апликацију за Нокиа телефоне Клуб путника Србије. http://store.ovi.com/content/263151 Није нека мудрост, углавном чита RSS фид са сајта. Проблем је што је само сајт, а не и форум, јер фид са истог неће да прихвати због садржаја који се понавља (исти meta тагови и описи, доста тема које су са RE: па их сматра истом ставком). У сваком случају, тестирајте па ако шљака да се промовише. Неком можда буде од користи.
March 16, 201213 yr Svaka čast! Jbg, nemam više Nokiu, ali ću rado uzeti tvoj telefon da drndam dok ne isproveravam sve kako radi Za Apple i Iphone znam da je komplikovana priča, iz razloga što mora da se uleti u investiciju od, čini mi se, $100 da bi se dobio nalog za SDK, te konačno rad, postavljanje i objavljivanje aplikacije... Ono što me interesuje, a kapiram i većinu, je Android? Kakva je tu situacija? Da li košta nešto da se neka aplikacija postavi, odnosno bude vidljiva na Android Market-u?
March 17, 201213 yr Author Нисам вичан у прављењу апликација, ал' могу да гвирнем. Лако би се платило када би имао ко да је уради