Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Okusao sam srecu u ovom takmicenju, izdanje za mart mesec, pa ako Vam se svidja neka od fotografija mozete da glasate preko sajta http://livinginbelgrade.com/photo_contest.php

Mozete glasati i vise puta ali najmanje sa 12 sati pauze izmedju glasanja.

Ako nagrada bude kao i proslog meseca (turisticki vodic Beograd/Srbija)i osvojim je :), dajem predizborno obecanje da ce knjiga biti dostupna preko ovog sajta, onima kojima zatreba da eventualno organizuju neku turu za prijatelje iz inostranstva. :) (Knjiga ce se prebacivati od jednog do drugog zinteresovanog tradicionalnim KPS kanalima  :yok: )

Evo i ja sam dao svoj glas. Inače, ona crno bela fotografija, gde se vidi Narodno Pozorište i muzej kroz kapljice kiše, je moja :)

• Author

Dobra ti fotka. Onako "artsy". :) Imaces moje glasove do kraja takmicenja, onako, kada budem glasao za svoju sliku glasacu i za tvoju. :D

Hvala svima na glasovima i na lepim recima.

Poz. :)

Nego, što ne obrisa objektiv, ništa se ne vidi od vode? :)

Baš je fora bila u tim kapljicama :) Kliktao sam po telefonu pola sata dok nije napravio fokus njima, o ostalo zamutio.

Inače, ne morate da glasate za mene, ja sam to postavio iz zezanja. Ionako je onaj par lepši :)

• 1 month later...
  • Author

Takmičenje za mart je gotovo, zahvaljujući vašim glasovima osvojio sam 2. mesto  :banana: i dobio knjigu Srbija-turistički vodič, na engleskom jeziku. Izdanje je staro par godina, ali ima zanimljivih stvari.

Sledujući predizborom obećanju, dajem na znanje da je knjiga dostupna svakome kome treba, a živi ili prolazi kroz Beograd, odnosno spreman je snosi troškove slanja i to bez obzira da li je glasao/la na foto takmičenju ili ne. :)

Pozdrav.  :mah:

кхм... мало је офтопик, ал да не отварам нову тему:

Ако неко има добру слику  неке прославе или слику људе у народној ношњи, који једу неко печење уз хлеб и со, може да пошаље на ову е-мајл адресу   fjordallen(мајмунче)hotmail.com  Добра слика  биће у "Космополитан" магазину, уз  потпис ко је аутор. Новчане награде неће бити, колико сам разумео :-)

да, хитно је, данас - сутра

• 5 months later...