Posted April 4, 201213 yr Strip-verzija uzbudljive etiopske bajke o junaku iz Adi Nifasa, koga je možda zgrabila užasna besna leopardova ženka dok je sa drugarima išao u selo Mai Edegu da samelju žito u vodenici. Autor: Vuk Palibrk Pročitajte ceo tekst
April 5, 201213 yr Super pričica Posebno mi je simpatičan onaj u drugom kvadratu, 4. sličica, što je zabacio glavu u očajanju i digao ruke ka nebu. Podsetio me je na Gidru (Miodraga Stojanovića) koji je u jedinom njegovom filmu "Rođen kao ratnik", tamo negde na početku kada mu ubiju ortaka, iz očaja uzviknuo "Bartl, nooooooooooo"
April 5, 201213 yr Ukoliko vam se dopao strip, dođite danas na Vukovu izložbu! Galerija Dvorište 19h Vojvode Radomira Putnika 7, Pančevo
April 5, 201213 yr Sviđa!! Dobrodošao!! Izložba je daleko od tužnog juga, ali joj želim sve najbolje. Lomi nogu, pali brk!
April 6, 201213 yr Baš lepa priča. Najbolje mi kad onaj ubaci "I to onako ogroman leopard"! Jedno pitanje za Vuka: zašto samo jedan lik u selu ima minđušu u nosu (kvadrant 5), da li to znači da je on poglavica (u prvom crtežu trči ispred ostalih seljana, a u drugom se češe po glavi)? I da li je to po priči ili lični pečat? (hoće li biti i nastavka na temu zaljubljenog para sa pretposlednjeg crteža; ona se malo pravi blesava, ali po crtežu bi se reklo da je ljubav uzvraćena?)
April 6, 201213 yr Drago mi je da vam se svidja strip! Odgovor za Caneta: sve je u stripu lični pečat i iskreno, ne znam zašto baš samo taj jedan ima minđušu. Čak nisu ni svi crni, ali bajka sigurno jeste afrička.