Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima raznih mesta gde se pise o Segedinu,pa ne znam gde da postavim...ali evo ovde,procitacete ( a mozda je neko vec i postavio)

Od 15. marta 2012. godine uspostavljena je redovna autobuska linija na relaciji Novi Sad-Segedin-Novi Sad. Autobus prevoznika "Severtrans" iz Sente sa perona MAS-a polazi svakog dana ka Segedinu u 5.10 časova, dok je povratak sa segedinske autobuske stanice u 14.30 časova.

Cena karte u jednom pravcu iznosi 880, dok je cena povratne karte 1.360 dinara. Deca od 5 do 10 godina imaju 50 odsto popusta na kartu.

Od Segedina se moze  vozom za Budapest Nygati...Pedjalon pogledaj malo vise...ti ces to najbolje znati!

Verujem da to i jeste svrha otvaranja te linije. Mozda bi to ipak bilo zanimljivije postaviti na temu o sopingu u Segedinu.

• Author

Pa sigurno, ali ja je trazila,pa nisam nasla....pa te molim prebaci tamo negde...nesto se ne snalazim sa tim "vasim search" :(

mnoge agencije za manje novca organizovano voze za segedin iz novog sada. cene su od 950 dinara pa na vise. a neke cak voze i do morahalom banje. takodje povratak je kasniji nego sto je za sever trans pa je i vise vremena ostavljeno za shoping.

• Author

Bila pre 10 dana u Moraholom-u,ali za shoping tu nema vremena....sat i po u Cori i to je to...."Ubola" sam na popustima (kuponima) prevoz 1.180 dinara za dvoje! ;D

• 2 months later...

molim za pomoc. pre mozda i vise od 5 meseci sam bio u Segedinu u kupovini. S obzirom na jezivu guzvu za povraćaj AFE i placljivog deteta u kolim nisam stigao da overim dokumenta. U subotu idem ponovo, pa me zanima da li je moguce naknadno overiti dokumenta kod Mađara na granici. Hvala!

• 8 months later...

Pozdrav narode... Da li bi neko od pristunih zna spisak segedinskih hostela? Hvala unapred  pijjj