Posted April 20, 2012 Pozdrav svima, nesto sam nasao na ovom forumu,ali mi nikako nije dovoljno,pa bih jos vasih misljenja. Naime,u maju bih otisao do Pariza,ostao bi najmanje 3 meseca,ali mi je veliki problem smestaj? Ima li neko neku ideju,kako proci jeftino,gde traziti,bilo sta.Znaci ne treba mi konfor,treba mi krevet i kupatilo Ako jos neko planira da ide,u toliko bolje da nadjem cimera vec u BG-u Hvala puno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2012 Nektretnine u Parizu su skupe, posebno ako se nalaze unutar "prstena". Značajno su niže čim se izađe van. Raspitaću se detaljnije za cene kod drugara pa javljam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2012 Hvala ti puno. Gledao sam hostele i cene su Boze sacuvaj ,sobzirom da idem tamo da bih radio,za prvo vreme mi je totalno nebitno gde cu da spavam,a da nije klupa u parku pitaj drugara,mozda zna nekog ko iznajmljuje stan,sobu najobicniju,bilo gde u Parizu...cene stanova tamo su oko 900-1000 eur(kod nasih ljudi mahom,posto nije prijavljeno,sto mi u stvari i treba),ne neki konfor,ali kad se podeli na 3 osobe sasvim pristojna cena...do tad bi nasao jos dvojicu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2012 Alternativa ti je Airbnb.com tu se rentiraju atanovi ili samo sobe mada u parizu teshko ispod 20tak eura za noc , sledeca varijanta je automatski hotel probaj http://www.hotelformule1.com , sobe su ok za 2 ili 3 osobe cena oko 40-50e za noc , ne pitaju koliko je ljudi u sobi jer imash samo shifru za tvoja vrata , i za ulaz u sam hotel , 5 wc i 5 tush kabina na spratu , i sve automatski , jedini bedak nemoze vishe od nedelju dana da se plati online , ali mislim da moze da se produzi na licu mesta ... samo ti treba kreditna kartica ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2012 Drugar mi je malopre javio da se cene kreću od 300 do 800 evra na lokacijama izvan prstena, a takođe mi piše da postoje situacije gde dosta njih traže ljude koji bi bili do dva meseca u njihovim domovima, nešto poput domara, dok su oni na odmoru... Reče mi da pogledam na bolje na netu, a tražio sam mu sajt pa sad čekam odgovor... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2012 Hvala Vam puno momci,svaka informacija dobro dosla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2012 Код тражења стана треба узети у обзир и трошкове путовања на посао или у школу, као и потребно време, па тако да оно што у старту изгледа скупље може врло лако да испадне јефтиније, о комфору и да не говоримо. Лично бих се држала истог или суседних арондисмана. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2012 Hm, drugar me je zbunio napisavši da ne postoji konkretan sajt, već da se raspitaš po netu? Dao mi je okvirne cene, pošto i sam živi kao podstanar, pa ima predstavu kako se kreću. Žao mi je što ne mogu više da pomognem... Znam još da dosta naših ima iz okoline Čačka, i da rade neke fizikalije, tipa postavljanje laminata, ali je sve to iz priča rekla kazala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2012 Danas naletela na ovo: http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=04&nav_id=606265 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites