Posted May 9, 201213 yr Sedmo noćno planinarenje Kluba putnika zakazano je za vikend 26/27. maja na Beljanici. Još jedna planina koja nas čeka da se uzveremo na nju po mrklom mraku! Pročitajte detalje i prijavite se! Pročitajte ceo tekst
May 15, 201213 yr Ako ne možeš da pošalješ prijavu (nemam pojma što neće, možda ti je isključen javascript u browseru, inače stižu prijave), pošalji nam mejl na [email protected]
May 16, 201213 yr Napomena: prvi put idemo sa vama i zainteresovani smo i dalje kada bude bilo ovakvih putovanja, izleta....
May 16, 201213 yr dolazim iz Šapca, autobusom do Beograda. trebalo bi da nabavim šator i vreću do tad. ako ne, javljam na vreme.
May 18, 201213 yr Sjajno što idete na Beljanicu! Žao mi je što nisam stigla do kraja da napišem putopis o jednoj maloj avanturi po ovoj planini, možda bi vam bio od pomoći. p.s. Ljudi rado povezu stopere tamo, ali retko idu kola. Širok osmeh i mahanje rukama itekako pomaže! p.s.s. Probajte da nađete čikicu Miloja koji čuva ovce, kažu on je tamošnji "guru"
June 20, 201213 yr mogla bih da pisem jos.ce4sto sam isla u zagubicu pa sam tako upoznala i beljanicu