Posted May 17, 2012 Ljudi pomagajte! Treba u julu da volontiram u kampu u Tuluzu, sve je sredjeno samo treba da stignem do tamo nekako! Sto jeftinije moguce jer sam ubogi student Otvorena sma za sve varijante osim stopa to mi je ipak rizicno! Mislila sam mozda da uzmem ovu Interrail One Country Flexy Pass ali da li bi ona onda vazila samo u Francuskoj ili? Hvala svima unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2012 Do Tuluza mozes easyjet-om iz Rima/Milana/Brisela npr. Do Brisela i Rima mozes Wizzom iz Beograda, a do Milana npr Wizzom iz Budimpeste. Cena zavisi od tacnog datuma, a nisi napisala kad bi tacno trebalo da putujes. Verovatno je najlakse preko Rima, jer Wizz slece na Brisel-Sarlroa, a easyjet na "obicni" Brisel, pa tu treba uracunati i troskove prevoza sa jednog na drugi aerodrom. Mozda neko ima i drugi predlog... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2012 Putujem 3 jula..mislila sam mozda iz Budimpeste da uhvatim nesto. Ja sam vise za neku varijantu autobusom ili vozom,mada moze i avion ako je jeftin. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2012 Pa napisao sam da mozes iz Budimpeste preko Milana... Voz 15e + Pesta-Milan 18e wizz (2. jul 19:50-21:25) + Milan-Tuluz 35e easyjet (3. jul 12:45-14:15). Moralo bi se prenociti u Milanu, istina. Mozda neka varijanta avionom do Marseja ili Barselone, pa dalje voz/autobus do Tuluza, al ovo samo nagadjam. U svakom slucaju, niko bolje od tebe ne zna sta ti najbolje odgovara, a to znaci da ces ipak sama morati da potrazis konkretne letove... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2012 Naravno! Hvala u svakom slucaju! Rapitujem se i ja,nego rekoh mozda neko ovde zna, pa me nista ne kosta da pitam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2012 Pogledaj iz Rima ili Budimpeste EasyJet... inace ja dolazim tamo oko 2 do 5 Jula Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2012 E cool! .gif' alt='::'> Kako ti ides do tamo,ako nije tajna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2012 Pa prema idejnom planu, mi imamo let iz Nice za Tuluz za neke male novce Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2012 Mislim da bi mi ipak najbolja varijanta bila vozom do Ljubljane pa da presedam tu za Tuluz isto vozom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2012 Ja idem oko 20.juna u Tuluz na nekih 15 dana. Dobar zalogaj od kilometraze za prvi autostop u zivotu ali dovoljno toga sam saznao i isplanirao da trenutno nemam frku. Posle toga ako budem imao srece da nadjem neku sljaku ostacu i obici cu jos malo Francuske, Spanije i Italije. @pustolovka Ako dodjem do neta pre pocetka jula napisacu ti kako je prosla tura stopa do Tuluza, Znacilo bi mi ako neko stariji ima predloge za nalazenje posla u juznoj Francuskoj ili Barci, da napise koju rec, hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2012 Mislim da bi mi ipak najbolja varijanta bila vozom do Ljubljane pa da presedam tu za Tuluz isto vozom. Nema problema, ako imaš novca da unajmiš privatan voz Ljubljana - Tuluz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2012 Kakav crni privatni voz lol! lol:: Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz. Provericu cenu ali ne verujem da je nesto preskupo. U svakom sucaju uvek mogu preko Italije,snadje se covek nekako. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2012 Moj savet ti je da ideš wizz-om do Rima 3.7 i 4.7 imaš easyjet za Tuluz.Jednu noć prespavati u Lidu di Ostija,može kamp za male pare pošto je leto.Sada te ta ruta izađe 38e wizz+35,5eeasy=73,5e što je po mom mišljenju ok,samo ako ti odgovara da si u Tuluzu 4.7. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2012 Kakav crni privatni voz lol! lol:: Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz. Provericu cenu ali ne verujem da je nesto preskupo. U svakom sucaju uvek mogu preko Italije,snadje se covek nekako. Ne postoji voz Ljubljana - Tuluz, ne znam zaista gde si to videla. Može preko Italije sa 5-6 presedanja, ali će te koštati ko svetog Petra kajgana, naročito kad uđeš u Francusku... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2012 Veruj RaxCherrychu sto se tice vozova, on je nas guru... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 6, 2012 Kakav crni privatni voz lol! lol:: Videla sam na slovenackom sajtu zeleznice da postoji linija LJubljana Tuluz. Provericu cenu ali ne verujem da je nesto preskupo. U svakom sucaju uvek mogu preko Italije,snadje se covek nekako. Ne postoji voz Ljubljana - Tuluz, ne znam zaista gde si to videla. Može preko Italije sa 5-6 presedanja, ali će te koštati ko svetog Petra kajgana, naročito kad uđeš u Francusku... Pa videla sam na sajtu slovenacke zeleznice,a i drugarica mi je proverila koja zivi u Ljubljani pozvacu ih telefonom da proverim,hvala ti sto si mi rekao! A ako bih uzela interrail kartu? Kakva su vasa iskustva sa tim? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites