Posted June 8, 2012 voleo bi da nam neko pomogne. ako imate savet bio bih zahvalan. nije zbog papira samo hocemo da ozvanicimo nasu vezu.hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2012 voleo bi da nam neko pomogne. ako imate savet bio bih zahvalan. nije zbog papira samo hocemo da ozvanicimo nasu vezu.hvala Vrlo ti je shturo pitanje. Gde se vencanje obavlja, u Srbiji ili na Filipinima? Ako je u Srbiji pravac do opstine. Ako je na Filipinima: PHILIPPINES Embassy of the Philippines, Gabor Utca 58, 1026 Budapest, Hungary Tel:(+361) 3914-300 (+361) 3914-301 Consular Section Fax:+361/200-55-28 Embassy of the Philippines, 105-107 Carol Davilla St. Sektor 5 Etj, Ap. 10 - 11 Bucarest, Romania Tel:+401/637-42-58, 637-42-66, 67 Fax:+401/223-35-00 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2012 Setimo se Dalaj Lame koji je rekao "ne smej se snovima drugih ljudi". Trebalo bi da bude: - izvod iz maticne knjige rodnjenih - nekakvi formulari da se popune (ovo je uvek prisutno) - verovatno svi ti formulari trebalo da se prevode, sto moze da bude sjebex jer gde naci nekoga ko zna da prevodi sa tagaloga na srpski? - verovatno nesto da se plati, neke takse i da se ceka To bi trebalo da bude to. Ovo ne govorim iz iskustva vec vodjen logikom, sto znaci da postoji mogucnost da je procedura sasvim suprotna od onoga sto ja mislim. Srecno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2012 Битно је где ћеш да се жениш. Можеш и овде ако набавиш тумача на филипински (или како се зове језик) јер вероватно не зна српски. Дакле у било којој општини. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2012 Obrisni su postovi koji za cilj nisu imali pomoc, vec potrebu da se preispitaju tudji motivi. Drzite se teme, molim vas, i pomozite coveku ako mozete. U suprotnom, prosto preskocite temu, ili otvorite posebnu u sekciji Trice i kucine gde cete elaborirati istu. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2012 ja pre neki dan bio na jednoj takvoj svadbi u Uzicu... imas kontakt lika na pp pa vidi sta je on radio... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2012 hvala narode. zelimo to da obavimo u srbiji. mi zajedno radimo na recnim brodovima ali imamo problem sto su nas razdvojili i sad trazimo nacin da dodjemo do toga da ona zivi u srbiji zajedno sa mnom. da li bi trebalo da ona ode na filipine nazad ili je to moguce da se obavi u budimpesti u ambasadi filipina... mislim da izvadi te papire koje se traze od maticara... probacu u konzulatu filipina da odem da prevedu te papire.. hvala u svakom slucaju i na kontaktu za ovaj par. cim neko ima neke informacije nek slobodno javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2012 Битно је где ћеш да се жениш. Можеш и овде ако набавиш тумача на филипински (или како се зове језик) јер вероватно не зна српски. Дакле у било којој општини. По закону тумач је потребан пред матичарем код регистрације брака , но некада знају и да прогледају кроз прсте. Чоколада и цвеће гвоздена врата отварају. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2014 prijatelju jesi li se ozenio filipinkom,ja sam ziveo na filipinima skoro 6 godina,od papira za vencanje,ti traze maticni list,a od nje ce traziti legal capacity dokumenat da nije udavana,pa se razvela,.filipinke taj dokumenta tesko dobijaju zato sto kod njih nema razvoda,oni se zene i udavaju svaki dan ne razvode se uopste,ja sam ozenio bio filipinku,ali nasa ambasada nije priznala vencani list jer ona nije mogla da dostavi legal capacity,pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites