Posted June 13, 201213 yr Sajt Kluba putnika Srbije našao se među sajtovima koje legendarni Lonely Planet, najuspešniji izdavač putničkih vodiča na svetu, preporučuje na stranicama svog vodiča po istočnoj Evropi, u poglavlju "Srbija". Pogledajte kako to izgleda! Pročitajte ceo tekst
June 13, 201213 yr Jeee! Vala, koliko smo Lonlija kupili i preporucivali, zasluzili smo! Polako velike stvari pocinju da se desavaju: putnicka kuca uspela da se isfinansira, lonely nas preferira, to je vec nije shala...
June 14, 201213 yr занимљиво да је КПС један од свега сва препоручена сајта. Очекује се навала странаца у енглески део форума
June 14, 201213 yr Izvanredno postignuće Evo, danas je objavljeno i na sajtu B92: http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=14&nav_id=618411
June 14, 201213 yr Komentar sa sajta B92: Zorane hvala ti sto si mi otkrio, do malo pre za mene nepoznat, sajt " Klub putnika Srbije". Sajt je takav da se osecam kao da si mi poklonio knjigu.
June 18, 201213 yr Komentar sa sajta B92: Zorane hvala ti sto si mi otkrio, do malo pre za mene nepoznat, sajt " Klub putnika Srbije". Sajt je takav da se osecam kao da si mi poklonio knjigu. true true!
June 20, 201213 yr Fenomenalno:) Dobro su nas opisali.. Ali najdraze mi je sto se pominje klub putnika i boemski Nis Bravo za KPS!