Posted August 15, 2012 Isao bi na utkmicu Zvede 30.avfusta ali mi put do tamo izgleda komplikovano i skupo...ako neko ima preporuku kako da odem tamo u jeftinoj varijanti bio bi mu zahvalan da je predoci...naravno sve vrste prevoza su u opciji(stopiranje,avio,voz,bus...) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 Verovatno će biti organizovan odlazak iz Beograda pa se raspitaj.Jedino ako želiš da ideš sam,a ne sa navijčaima, onda potraži. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 Verovatno će biti organizovan odlazak iz Beograda pa se raspitaj.Jedino ako želiš da ideš sam,a ne sa navijčaima, onda potraži. Буде организовано,али зависи колико редовно иде на утакмице и то све.На пример прошле године за Рен је било организовано(било је ако се не варам 170 евра карта + превоз),али нису хтели водити свакога,само они који навијају и дају свој максимум на трибини. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 ...plan mi je da odem sa drugarom i ne ide mi se sa navijacima...tako da pokusavam da iskombinujem kako najlakse i najzanimljivije ujedno i najeftinije da odem do tamo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 15, 2012 Imas Ryanair iz Rima (Ciampino ) do Bordoa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Пошто сам гледао како доћи до тамо возом другим поводом, ево шта је најповољније. Ако си млађи од 26 година, интеррејл карта 5 у 10 дана је 175 евра. Може се ићи од Београда до Цириха (полазак у 10:30). Онда одатле може до Париза TGV-ом, али се мора доплатити 11,5 или 13 евра резервација. Из Париза би се поново TGV-ом до Бордоа али би ту резервација била 1,5 евра, а пошто то не креће са исте станице, морало би се ићи са једне на другу метроом тако да је то још 1,5 евра. Друга варијанта је да се из Цириха иде до Стразбура где резервација можда не мора а ако мора није више од 4 евра. Из Стразбура би се TGV-ом до Бордоа директно, доплата 1,5 евра и стиже се увече око 22:30 што значи да би морало да се преспава барем две ноћи. Могло би са једним ноћењем али то је дуже и компликованије (онда мора две ноћи у возу, још једно преседање). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 zasto bi se vozio tgv-om kada moze i standardni sncf (sncf valjda znaci francuske drzavne zeleznice) vozovi u kojima nije potrebna doplata. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2012 Ако уопште и постоји веза, то су само возови унутар Француске, а ту је доплата за TGV свеједно 1,5 евра, и не видим зашто би се неко за толико цимао. Ова већа доплата је за међународни TGV (из Швајцарске, Немачке итд) а мислим да ту нема повољнију варијанту. TGV је исто француска државна железница, тј. њен одељак за брзе возове. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2012 http://www.oaza.rs/sport/delije/index.php?lang_id=1&page_id=215&idv=2748 Obaveštenje o odlasku u Bordo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2012 Најлакше и најефтиније је наравно комбинација стопирање и сајтови за размену гостопримства, само је проблем да мораш да кренеш барем 6 дана раније да би стигао у Бордо барем 29. или чак 30. ујутру. Али мислим да је организован превоз повољан, јер 130 евра + ноћење, а овако ти је занимљивије са навијачима, зезање у бусу и дружење са више људи. Осим ако баш не желиш да кренеш одвојена. Кад од прилике крећете за Француску и како сте испланирали пут до тамо? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites