Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Dobra ideja Dragance pravo da ti kažem, zanimljiva ruta bacio sam pogled na mapu. Mada izgleda da Kavkaz treba zaobići naširoko, i dole ima neke pucnjave u severnom delu, a i pročitao  sam negde da je to jedan od najopasnijih puteva na svetu, što se vožnje tiče, tkzv vojni put i da je u jako lošem stanju, ako je to taj put a pretpostavljam da jeste.

A da sa Izraelskim pečatom ne može u Irak, 95% proverena informacija, raspitao sam se, tako da Izrael ostaje  za avionski prevoz.

Znači da pravim novu temu :)

Mada izgleda da Kavkaz treba zaobići naširoko, i dole ima neke pucnjave u severnom delu, a i pročitao  sam negde da je to jedan od najopasnijih puteva na svetu, što se vožnje tiče, tkzv vojni put i da je u jako lošem stanju, ako je to taj put a pretpostavljam da jeste.

Овде већина под Кавказом сматра Грузију, Јерменију и Азербејџан а тамо се не пуца. Да, кажу људи да је зезнуто у руским кавкаским аутономним републикама али не знам зашто. У сваком случају у ове прве три можете слободно.

Ово пуцање је у Дагестану који се налази на Каспијском мору. Писано је скоро на форуму да је отворена граница између Грузије и Абхазије за странце. У том случају избегавате конфликтна подручја и идете кроз Краснодарски крај.

• Author

To je na Soči beše, jel tako???

Neće na mapi da mi izbaci put uz obalu, a vidim da je povezano, vuče me sve na kavkaz gore.

Jel znaš ti dal ima puta uopšte, i kakav je ako ga ima??

Да, на Сочи. Мени на Гугл Земљи приказује пут уз море што значи да га има. Уђи на Гугл Земљу па гледај слике које су постављене уз пут. Делује добро, а такав и јесте 100% јер је Сочи важан приморски центар Русије, а у њему ће се одржати и зимска олимпијада.

Pre dve godine sam isao kolima krug oko Turske. Od istambula imas put uz Crno more sve do Gruzije. Ja sam isao do Trabzona pa onda preko Erzuruma, malatye i Gaziantepa do Adane. Onda obalom pored Antalija, Alanja, Kusadasija i ostalih cudesa do Izmira. Posle lagano do Istambula. Mogu ti reci da je bas dogadjaj. Posebno kontinentalna Turska.

• Author

Da,da, za Tursku svi kažu da je ekstra, ja lično sam bio samo u Marmarisu i ok mi je grad skroz, al to je smešno na spram cele Turske.

Mene više brine put od Gruzije do Sočija. Sad ću da napravim novu temu u grupi Evropa, pa ću da stavim link od Gugl mapa kako sam zamislio, jer smo se ovde udaljili od teme mnogo, koja je interesantna ali za neku drugu priliku nažalost, pa da čujem komentare iskusnih ljudi ;)

Чини ми се да је негде на википедији раније био бољи чланак и да је баш било наведено шта која земља не прихвата.

• 6 months later...

To je u sadašnjim uslovima jednostavno nemoguće. jedino nekim brodom, ali nije to to.