Posted November 11, 2012 Krece planiranje za gorepomenuto... pa sam zato odlucio da otvorim ovaj topic. Grub plan jeste let do rima i nazad vizerom, i obilasci napulja, venecije, firence, eventualno palerma ako bude bilo para za silazhenje do juga..... okvirno dve ned. imam sledeca pitanja: #1 Sta ne bih trebalo da propustim nikako u italiji pored vec navedenog (veronu i milano sam vec obisao...) #2 Koji je najjeftiniji nacin transporta unutar zemlje (neshnl ekspres ima varijantu od 100 eur za 7 dana busem naravno, ali to mi je prekratko. postoji li neki low cost u italiji, trazio sam al ne mogu da nadjem) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2012 A gde si trazio pa ne mozes da nadjes lou kost po Italiji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2012 Gugl, gde drugde. Inace, milio sam na lou kost buseve ako postoje u italiji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2012 Ja ti savetujem da, npr, letis do Venecije ili Milana, iz Temisvara, npr, pa odatle krenes vozom ka jugu. Koristi regionalne vozove, izacice te najjeftinije. Ja sam nesto slicno radio 2009. Moja marsruta je bila ovakva, Temisvar-Venecija, Wizzairom, pa onda vozom do Bolonje, Firence, Pize, odatle avionom(Ryanair) do Sicilije, Trapani, tamo odlazak do Palerma i obilazak od par dana, posle avionom za Rim, boravak u Rimu i odatle za BG. Naravno, ti pravi plan u skladu sa svojim zeljama, ali, ovo su ti neke generalne preporuke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2012 takodje easyjet je nedavno dobio dozvolu da leti od milana za rim, pa je i to moguca opcija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2012 Ako si u Napulju, onda ti je zgodno da sedneš na vozić koji prolazi pored Pompeje, i da ideš prema Sorentu. karta nije skupa, imaš šta da vidiš i da se lepo išetaš ceo jedan dan. Iz Napulja takođe imaš glisere prema Kapriju, ali je to daleko od neke budžet varijante putovanja. Toliko od mene ,) E da, Ako stigneš do Sicilije, moja ti je preporuka Istočna obala, jer ima više stvari za videti. Meni se Palermo nije nešto dopao. U poređenju sa Napuljem, za koji su svi pričali da je ogavan, ja sam Napulj naspram Palerma doživeo kao renesansu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites