Posted November 22, 201212 yr Zanima me kako najjeftinije otici do Torina(a da nije autostop..)!Zelim ici na Juventusovu utakmicu i nadam se da mi neko moze pomoci oko odabira prevoza..
November 24, 201212 yr Vidi do Brisela Wizzom iz Beograda, a odatle imas Ryanair do Torina, proveri da li ti cena odgovara i da li ti se letovi uklapaju, ili sa Airone iz Beograda do Milana (Malpensa a odatle imas navetu (shuttle bus) do Torina.
November 25, 201212 yr Ma pesaka je najjeftinije.... Salim se malo naravno. Volim da se zezam za simpaticnom hekatom.
November 25, 201212 yr Ma tu sam, tu sam malo cituckam sta pisete ovde pa cekam opet neku svadju hahahahhaah a terana ima, samo izvoli, bas sam juce dobio tako da dobrodosla
November 25, 201212 yr Ma pesaka je najjeftinije.... Salim se malo naravno. Volim da se zezam za simpaticnom hekatom. Pre nego što nastaviš: sr.wikipedia.org/sr/Хеката
November 25, 201212 yr Pedjalon, nemoj plasiti coveka §)) ostacu bez terana pa ces ti slati vino iz Madjarske
November 25, 201212 yr hahahahah ma ne plasim se ja tih djavolica mene bre plasi ono "tri tela" to moze da bude problem, ko ce to da isprati ajd tri glave i nekako, al tri tela....
November 25, 201212 yr ajd dodjite ti pedjalon ponesi tokajac, ja imam terana a ti hekato daj sira i kajmaka hahahah to nemam nikako a volimmmmmm
November 26, 201212 yr @hekata nebi bi bilo loše da poneseš i malo pršutice za usput...da ima što god da se čalabrcne valja se ,samo tako
November 26, 201212 yr prsutica je ipak bolja iz užičkog kraja, odavde bolje da ponesem duvan čvarke i šljivu
November 26, 201212 yr počeli smo da trolujemo temu o Torinu...nema smisla. a što se tiče žerbo, iše sam za flodni, jevrejska bomba od kolača