Posted November 8, 2015 Citala sam sve ove prepiske i bas su korisne..Ja sam u potraznji ''sapatnika'' za put po Juznoj Americi, ali ako moze sto pre mada nesto tesko ide...Navikla sam da putujem sama, ali sad nekako bih zelela s nekim bar okvirni plan da podelim puta i neko vreme da provedemo zajedno na putu,bar z apocetak.. Znaci neko fleksibilan i samoodrziv Mene nekako privlace Cile i Argentina.., ne znam zasto, osecaj, predosecaj, mozda zanimljivi ljudi iz Argentine koje sam na nekim putovanjima sretala,nasa energija..Moze li mi neko ko je bio i u CIleu i u Argentini dati savet ili neki svoj dozivljaj ova dva sveta,,, razlike, slicnosti i td..Ne bih podrobno osmisljavala put, vec stavila okvirno tacke na mapi koje bih trebala posetiti, a ostalo bih isla ''stihijski''... sta mislite o tome?Hvala!Maja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2015 Ja sam u potraznji ''sapatnika'' za put po Juznoj Americi, ali ako moze sto pre mada nesto tesko ide...Navikla sam da putujem sama, ali sad nekako bih zelela s nekim bar okvirni plan da podelim puta i neko vreme da provedemo zajedno na putu,bar z apocetak.. Znaci neko fleksibilan i samoodrziv MajaNedavno je Hrvoje Bubalo krenuo za Južnu Ameriku i namerava da putuje oko godinu dana. Ne znam da li je raspoložen za društvo, ali možda da pokušaš da mu se javiš. Srećno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2015 Snezana, hvala na informaciji, da li je doticni deo ovog kluba ili da ga kontaktiram preko FB?Inace, moj brat je veliki postovalac tvog sveukupnog delanja, a takodje je smeli putnik namernik i ''svastojed'' Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2015 Snezana, hvala na informaciji, da li je doticni deo ovog kluba ili da ga kontaktiram preko FB?Inace, moj brat je veliki postovalac tvog sveukupnog delanja, a takodje je smeli putnik namernik i ''svastojed'' PozzNe znam da li je član Kluba, ja ga 'znam' sa FB-a a nedavno je otvorio i stranicu povodom svog putovanja, koju je nazvao Svrab na tabanu Uh, ovo 'postovalac tvog sveukupnog delovanja' zvuči baš onako, kao za one veterane, mada, nisam ni mnogo daleko od njih Veliki pozdrav za brata i mnogo sreće na putovanjima oboma Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2015 Hehe, nene, nikako veteranski kontekst, NAPROTIV, mozda sam se ja veteranski izrazila Puno srece Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2015 Citala sam sve ove prepiske i bas su korisne..Ja sam u potraznji ''sapatnika'' za put po Juznoj Americi, ali ako moze sto pre mada nesto tesko ide...evo realno cu ti objasniti zasto ces tesko naci sapatnika za tamoako je musko trebao bi biti zesce opcinjen tobom da bi isao s tobom zajedno tamo jel su juznoamerikanke pohotne,obrazovane,dobro izgledaju i dosta njih nisu neke pocepane indijanke iz kojekakvih prasuma vec mozes sresti usput dosta i one s normalnom ekonomijom koje isto tako idu okolo turisticki,tako da mogu ti reci da je za musko da dovlaci zensku iz svoje zemlje totalni promasajza zenskog sapatnika isto postoji odredjeni problem jel sve sto je zensko a pogotovo ako je plavusa ce biti muvano od latino momaka i ako ti ili tvoja saputnica poklekne na latino pohotnjake onda se i vase partnerstvo zavrsava ,tako da bi trebalo ili obe da pokleknete ili nijedna ili da se recimo odmah razdvojite kako koja poklekneajd mozes reci da ste svi opcinjeni istorijom ,prirodom i ko zna cim jos...jeste mozda dok se dogovarate i planirate al nikad ne znas sta ce biti sutratako da je najbolji izbor da odes sama a pogotovu ako su to burzujske zemlje tipa Cile i Argentina u pitanju a saputnika gledati vise za neke hindu i muslimanske zemlje gde je stres za samu zenu mnogo veci a da te saputnik otkaci sansa mnogo manja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2015 hahah, odlicno Nadam se da cemo ja i moja saputnica da pokleknemo zajedno pa ti javljam konacan ishod )Sto se tice latinoamerikanki, hm.., navidjala sam se svakojakih, ima svega kao i u Evropi, muski,ako prelaze 1.60m mogu i da prodju, pri tom ne mislim na argentince s nemackom genom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites