Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ej ljudi, da li imate iskustvo sa eastcost-om? Da li smatrate da je to najjeftiniji nachin da iz londona odem do edinburga? Guglala sam, ali postavljampitanje u sluchaju da sam neshto preskochila, a hajem za budzet  :)

I jos jedno pitanjce. U cemu je caka da ne mogu da se nadju jeftini hosteli u martu? Nema jeftinijeg od 25e  ::crazy:

Ja imam baš lepo iskustvo  :) Za 13 funti po smeru, karte kupljene 2,5 meseca pre puta. Sa Kings Crossa krene u 7h, u Edinburgu bude u 11.30.

• Author

to skoro bilo? poshto je najjeftinija 17f. a i mesec dana evo sad pred put preko eastcosta najjeftinija je oko 60f  :x

Ja sam putovao sa megabus pre par godina i cena im je povratne karte 20-30 funti i potrebno ti je oko 9-10 sati putovanja.

Probaj i nationalexpress krece sa Viktorije mislim da su im cene nesto vece od megabus i da malo duze putuje, ali sve zavisi od datuma. :-)

• Author

E hvala! Evo upravo sam i ja naletela na nationalexpress :) totalno sam smela sa uma da i oni postoje! hvaaaala  klanj::

Pretpostavljam da je porast cena u direktnoj vezi sa Uskrsom. Ja pre planiranja svojih putovanja uvek gledam da zaobidjem njihove praznike zbog guzve, prebukiranosti i slicno. Ove godine je protestantski/katolicki Uskrs krajem marta.