Posted April 12, 201312 yr Bliži nam se još jedan fruškogorski maraton, ovde godine je 28. i 29. aprila. http://www.psdzeleznicarns.org.rs/fruskogorski-maraton/opste/ Ko planira da ide, i na koje staze? Ja kontam da krenem na mali, pa da onda usput biram da li ću dalje... (i tako završim na velikom, kao što se već par puta desilo).
April 15, 201312 yr Dejane, ne unosi zabunu, maraton je ove godine 27. i 28. aprila Ja bih išla ali najviše zbog ekipe i bivanja po ovom divnom vremenu u prirodi, ali zbog zdravstvenih problema sam ograničena na neke kraće šetnje, kraće čak i od malog maratona, pa me zanima koju biste mi rutu predložili sa koje mogu recimo na pola puta da ''siđem'' blizu nekog puta, sela ili bilo kakve civilizacije i vraim se u Novi Sad...
April 18, 201312 yr A sta treba da se ponese, i gde da spavam? I kako da se prijavim? Sta kao sednem na bus u bg-u i odem tamo samo tako?
April 18, 201312 yr Nisi mi pomogao, tamo ne pise nista i postovi su od prosle god.... nema veze...hvala u svakom slucaju...
April 19, 201312 yr Author Autobusi za FG maraton kreću sa stajališta koje je ispred železničke stanice u Novom Sadu. S obzirom na veliku gužvu oko njih, nemoguće ih je promašiti. Prijave za maraton dobijaju se na startu maratona. Dakle, samo dođeš i prijaviš se. Ako ćeš ići na neki mali ili srednji maraton, ne treba ti spavanje. Ako ćeš ići na veliki, na otprilike pola puta postoji kamp u kojem se može besplatno spavati.
April 19, 201312 yr Ja cu da idem na srednji juzni Samo da nadjem drustvo, moja draga sestra sa kojom sam ranije isla vise ne zivi u Srbiji, tako da cu na kraju najverovatnije sama sta cu kad se druzim sa lenjim ljudima..
April 22, 201312 yr Ja isto idem, najverovatnije na srednji. Ko ima kaucsurfing mozetamo da pogleda, neka ekipa se vec dogovarala, ko god zeli moze da se prikljuci.
April 23, 201312 yr https://www.couchsurfing.org/n/events/fruskogorski-maraton-2013-popovica Evo nas sto smo se sa Kaucsurfinga dogovarali, ko god hoce moze da nam se pridruzi, najverovatnije idemo na srednji zapadni.
April 23, 201312 yr Stano, možemo li i mi sa ekipom, ako se poklapaju rute malog i srednjeg, ali mi bi laganica