Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Dejane, ne unosi zabunu, maraton je ove godine 27. i 28. aprila  ;) Ja bih išla ali najviše zbog ekipe i bivanja po ovom divnom vremenu u prirodi, ali zbog zdravstvenih problema sam ograničena na neke kraće šetnje, kraće čak i od malog maratona, pa me zanima koju biste mi rutu predložili sa koje mogu recimo na pola puta da ''siđem'' blizu nekog puta, sela ili bilo kakve civilizacije i vraim se u Novi Sad...

A sta treba da se ponese, i gde da spavam? I kako da se prijavim? Sta kao sednem na bus u bg-u i odem tamo samo tako?

Nisi mi pomogao, tamo ne pise nista i postovi su od prosle god.... nema veze...hvala u svakom slucaju...

• Author

Autobusi za FG maraton kreću sa stajališta koje je ispred železničke stanice u Novom Sadu. S obzirom na veliku gužvu oko njih, nemoguće ih je promašiti. Prijave za maraton dobijaju se na startu maratona. Dakle, samo dođeš i prijaviš se. Ako ćeš ići na neki mali ili srednji maraton, ne treba ti spavanje. Ako ćeš ići na veliki, na otprilike pola puta postoji kamp u kojem se može besplatno spavati.

Ja cu da idem  ;D na srednji juzni  :blob:

Samo da nadjem drustvo, moja draga sestra sa kojom sam ranije isla vise ne zivi u Srbiji,

tako da cu na kraju najverovatnije sama  :roll: sta cu kad se druzim sa lenjim ljudima..

Još nisam siguran da li ću ići, ali ako idem onda je to na srednji južni  :stop:

Stano, možemo li i mi sa ekipom, ako se poklapaju rute malog i srednjeg, ali mi bi laganica  :kamp: