Posted May 22, 2013 Drugari, da li neko ima najsvezije informacije o najpovoljnijim letovima ka Indoneziji iz Beograda za avgust ove godine (bilo gde, moze i Bali ili neki kombo iz Singapura/Bangkoka ako se isplati). Hvaaaaaaaaaaaaaaaala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2013 Ovo da pitas bam-bama, on je ekspert za to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2013 heheh zna mene kamaki, moze licno da me pita, pa bi znala da ima od 482-532 evra, od bga do KL-a direkt, za sve te datume, do u narednih godinu dana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2013 Hajde reci i nama ostalima, i mi bi da idemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2013 https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3986.msg104223#msg104223 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2013 Hvala Bam-Bam... mozda ne trazim na pravi nacin, ali kako kod pokusam, ne nalazi mi povratni let iz Kuala Lumpura na sajtu Etihada A planiram da idem na Bali u Februaru-Martu iduce godine na 2 meseca. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2013 To je neki bag izgleda, to se i meni desilo sa povratnim letom.. Idi tačno tako kao što je objašnjeno, preko ebookers.ie (ja prvo otišao na ebookers.com, pa i tamo mućak) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2013 To je neki bag izgleda, to se i meni desilo sa povratnim letom.. Idi tačno tako kao što je objašnjeno, preko ebookers.ie (ja prvo otišao na ebookers.com, pa i tamo mućak) Ha, radi preko ebookers.ie...hvala puno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2013 jel moze neko da mi proveri cenu za Beograd - KL za kraj avgusta, povratak oko 20og februara... jutros je cena bila 482e, sada je skoro 1000e... jel moguce da sam zakasnio par sati........ :bang: :bang: taj let za 482e je bio preko etihad i air berlina sa presedanjem u abu dabiju ... sad uopste ne izbacuje multiple airlines, vec letove samo jedne kompanije ...... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2013 ljudi, propade ovo preko ebookers.ie jel ima neko info o letu ispod 600e do KL ili Indonezije, odlazak u rasponu 20.8-7.9 , povratak druga polovina februara 2014. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2013 Na holidaypirates.com imas do filipina (novembar/decembar): http://www.holidaypirates.com/flights/flights-from-geneva-to-manila-philippines-for-only-round-trip-incl-taxes i do kine slicne cene, pa mozes da probas tako da iskombinujes. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2013 Mire imas dve varijante ispod 600eur, ali obe iz Budapesta do KL-a, EgyptAir-om 575 EUR - Outbound ◄ Wed 21 Aug ► Return ◄ Mon 24 Feb ► 525 EUR - Outbound ◄ Sun 15 Sep ► Return ◄ Thu 6 Mar ► Verovatno postoji jos dosta datuma ispod 600eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2013 Da, to je preko Kaira i Bangkok-a. Razmisljam se da uzmem sada, samo ne znam da li mi treba tranzitna viza za Egipat i Tajland? Za Maleziju znam da treba. Inace, najbolje je kupiti preko sajta EgyptAir-a jer je karta na expediji 30e skuplja, tako da izadje 540e ova prva opcija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2013 evo sta pise na B92, kao, promocija qatar-a...http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=07&nav_id=720833 pise da ima iz bga do dzakarte za 585 evra...a travel period 08.09-31.3.2014... e sad, verovatno treba malo kopati datume... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2013 Nema tih karata, probao sam sve datume. Jedino sto sam uspeo da nadjem je Beograd-KL za 705e, ali povratak mora da bude za maximalno mesec dana. Cista medijska prevara, bar za sada... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2013 Nema tih karata, probao sam sve datume. Jedino sto sam uspeo da nadjem je Beograd-KL za 705e, ali povratak mora da bude za maximalno mesec dana. Cista medijska prevara, bar za sada... sta znam, ja sam gledao za bankok, neke datume u januaru, a povratak u martu, i bilo je za 630 evra, toliko su valjda i napisali da kosta na promociji... mozda malo vise datuma da pretrazis? ili su stvarno za neke letove samo stavili par karata, pa se prodalo.... 705 evra do KL je skupo.... ne treba placati nista preko 650, ako jos moras da letis odatle do dzakarte... tih cena ce svakako biti, i iz bga, jer sad leti dosta kompanija odavde ka tamo.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Pozdrav, jesi nasao nesto jeftinije? Ja mozda idem za Semarang oko 25. jula, povratak oko 15. septembra i najjeftinije sto sam za sada nasao je do Jakarte za nekih 780e iz Bg-a... (http://www.kayak.com/r/FYACDc3ZuT) A kako ide oko vize za Indoneziju? Ja se izvinjavam zbog mozda glupih pitanja ali moram da se dobro raspitam... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Glasno razmisljam ... Mozda je cimanje ... ali za te datume imas iz Budapest-a za 560eur povratnu do Bangkoka, a onda da iz Bangkoka hvatas neku konekciju za Semarang povratnu za oko 150eur. (AirAsia, Tiger Airways) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Mozda mozes da iskombinujes nesto i sa: http://www.holidaypirates.com/flights/open-jaw-flights-to-jakarta-indonesia-for-only-329-eur385-up-round-trip-incl-taxes Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Nisam jos uzeo kartu. Razmisljam se. Za sada je najbolja opcija iz Venecije/Milana/Rima Qatarom za nekih 620-650e. Problem je sto se vise ne moze za jeftine pare otici do Italije. I iz Temisvara i iz Beograda treba nekih 150e za lowcost letove u toku letnjih meseci. Sa druge strane, iz Bg-a je Qatarom 880e redovna cena i to mi se za sada cini najrealnijom opcijom. Ne znam koju si ti kompaniju nasao za 780e? Od Jakarte do Semaranga ti je najbolje LionAir-om ili vozom/busom (jbg dugo ali jeftino). Pogledaj i Garudu, mada je to najskuplja opcija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Mislim da je preko Etihada, nisam vise siguran, 100 sajtova sam pretrazio... :/ Inace, iz Istanbula je oko 660e, to sam juce nasao, i cini mi se da je to najbolje resenje za sad, samo ne znam koliko je cimanje da se ide do Istanbula pa tamo do aerodroma i sve ostalo :/ A kazite mi, posto do sada nikad uopste nisam ni leteo i nemam pojma kako to ide, ove cene sto su na Kayak, Tripsta i slicnim sajtovima, jesu li to sa svim taksama i ostalim glupostima ili ne? Evo sad gledam, preko FlyFlytravel kombinacija Istanbul-Jakarta pa Jakarta-Beograd 72 000 dinara sa svim taksama.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Do Istanbula su, ulaskom Pegasusa, pale cene. Pre su Turkish i Jat držali oligoopol, sad je sve povoljnije. Prosto, pogledaj cene i termine kod sve tri kompanije pa proceni. Pegasus leti do Sabihe, od koje ti treba ~3 sata prevoza do Ataturka, s kojeg lete Jat i Turkish, pa ukalkuliši i te troškove, vreme i cimanje. Zar nema Jat sad neki code sharing s Etihadom? To bi ti leglo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Pa ne znam, stvarno, jos sam nov u svemu ovome. Buduci da sam ja iz Pirota, cini mi se da je najbolja varijanta da odem do Sofije pa da hvatam bus do Istanbula pa od tamo na dalje preko ovoga sto sam nasaao. Samo me zanima koliko je tesko od autobuske stici do aerodroma... :/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Nije uopšte teško. Ako letiš Pegasusom već si Shabihi odakle lete avioni na istok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2013 Nisam te bas razumeo najbolje... :/ Let je preko Etihada, sa aerodroma Ataturk. Mene zanima ovaj bus iz Sofije sto ide za Istanbul, gde staje u Istanbulu i koliko je tesko od tog mesta doci do ovog aeorodroma. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites