Followers 0

Indonezija letovi

39 posts in this topic

Iz Niša dođeš do Istanbula do Otogara, glavne autobuske stanice. Tu sedneš u M1 ka "Ataturk", nakon 10 stanica stižeš. To je ujedno i zadnja stanica.

samo da pojasnim, M1 je metro linija, koja ide do aerodroma, i ima stanicu na glavnoj autobuskoj stanici otogar...znaci, nista lakse doci do aerodroma ataturk...sidjes na zadnjoj stanici metroa hehe...koliko se secam, cena je 1,5 lira, eto samo ti to treba do aviona heheh...znaci bilo bi dobro da negde nabavis par turskih lira, da ne bi morao da se cimas i menjas evre, jer u tom kraju bas nesto i nema menjacnica, tj. tesko se nalaze....pa izgubis vreme u setanju sa prtljagom...

ovako, nabavi kovanicu od 2 lire, i to ti je dovoljno da stignes do aerodroma...

Hvala puno svima na odgovorima.

Na zalost, meni je propala prijava i za ovu praksu, tako da nista od Indonezije :(

Zdravo svima,

Da li bi neko bio tako ljubazan da mi pomogne da nadjem najjeftiniju avio kartu iz Istanbula (a moze i Beograda ako je dosta jeftinije) za Dzakartu- odlazni datum 15-19.septembar. Povratak jos uvek ne znam- sta je najbolja opcija u tom slucaju? Da kupim neku kartu sa mogucnoscu promene datuma? Plan je da ostanem tamo do kraja januara i onda da putujem po okolnim zemljama jedno mesec dana u zavisnosti od sredtava. Hvala mnogo!

Ja za tri nedelje krećem ka Indoneziji. Najjeftinija varijanta je Budimpešta Kuala Lumpur a iz KL ima velika ponuda jeftinih letova.

Uz napomenu da, ako imaš srpki pasoš, treba ti viza za Maleziju. Viza se dobija za nekih 5 USD u ambasadi u Beogradu.

Direktno je skuplje za nekih 200evrova.:)

Edited by pedjalon

Treba mi mala pomoc. Koja je prosecna cena povratnog leta Beograd-Bali a kolika je najniza koju je neko platio od vas sa foruma ili neko od vasih poznanika i prijatelja? Nisam ogranicen vremenski u kom periodu bih morao da idem te me interesuje u kom periodu su najjeftiniji letovi do tamo a da je i vreme pristojno za kupanje i uzivanje na plazi? 

Ono sto sam do sada pronalazio se krece oko 750 evra povratni let Beograd-Bali.

Tamo je leto sada jer su na Ekvatoru a Bali je na suprotnoj strani polulopte. Najbolje vreme je u vreme našeg leta jer su tada padavine najmanje a prosečne temperature oko 35C.

Razmotri kombinaciju leta do Kuala Lumpura a posle do Balija. U tom slučaju imaš mogućnost da posetiš još neki deo Indonezije i da u povratku letiš iz tog mesta u Kuala Lumpur.

Ja sam imao letove BUD-KL, ...KL-Bali, Jogjakarta-KL, KL-BUD.

13 hours ago, AleksaSRB said:

Treba mi mala pomoc. Koja je prosecna cena povratnog leta Beograd-Bali a kolika je najniza koju je neko platio od vas sa foruma ili neko od vasih poznanika i prijatelja? Nisam ogranicen vremenski u kom periodu bih morao da idem te me interesuje u kom periodu su najjeftiniji letovi do tamo a da je i vreme pristojno za kupanje i uzivanje na plazi? 

Ono sto sam do sada pronalazio se krece oko 750 evra povratni let Beograd-Bali.

ako nisi vezan vremenski, onda cekaj promocije aviokompanija...najvise ih ima u oktobru, novembru.....a sto se tice vremena, pedjalon je dobro rekao, mada sam ja bio jednom u decembru, kad je kao udarna kisna sezona, i bilo je lepo vreme, mozda mi je par dana padala kisa, od 15...a jednom sam bio i u martu, isto je bilo suncano i lepo...malo su se ti monsuni pobrkali heheh...ali generalno bi trebalo da je najlepse vreme od maja-juna, do kraja septembra..uvek je toplo, samo je razlika u vlagi..

preko promocija moze da se nadje karta za 550 evra, ali bih ti i ja savetovao da letis do kuala lumpura, za nizu sumu, i onda uzmes par letova preko low cost air asia, i obidjes jos neko mesto u indoneziji, jer je, po meni, najlepsa zemlja na planeti...bali je samo jedan od bisera....

air asia cesto ima promocije, i to pogotovu za indoneziju...tako da mogu da se nadju vrlo jeftine karte...tipa 3-4 karte,  sa polaskom i povratkom u KL, da platis ispod 100 evra...

Pedjalon i bam-bam hvala vam puno na odgovorima, zaista mi znace informacije koje ste mi dali.

Nista, sada cu polako da krenem u lov na jeftinije karte. :smile: