Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ima li neko možda neku ideju a da nije sa Pegazovim busom ? :yok:

Hardcore varijanta vozom  ;D

ICS 512 Užice 05.20, Požega 05.46

P 4841 Požega 05.50, Kraljevo 07.12

P 3810 Kraljevo 07.25, Lapovo 09.55

B 337 Lapovo 10.14, Skopje 17.27

(začudilo me je što su tako dobre veze, kao da si razmišljali o tome :happyyy: )

• Author

jesi siguran da ovo kod nas može da prođe  :spot: . Da li ovaj iz Požege čeka ovog iz Užica i da li ovaj iz Kraljeva čeka ovog iz Požege ? Ova satnica bi možda mogla negde u Evropi da se iskombinuje ali  Srbija je ovo breee  :(

Ova kombinacija sa presedanjima do Skoplja, zapravo, odlično funkcioniše  :). Ja sam prošao ovom rutom pre dvadesetak dana (doduše iz Čačka) i svi vozovi su stizali na vreme. Iz Požege do Kraljeva, pa od Kraljeva do Lapova u ovim terminima saobraćaju novi ruski vozovi.

Relativno su kratke rute pa ne može neko kašnjenje da uhvati. Mislim da je najbolja varijanta da se sa Zlatibora/iz Užica nekako do Požege dovučeš pa odatle da vataš voz, jer ti se ne isplati da plaćaš punu doplatu za ICS voz za kratku relaciju Užice - Požega. U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz.

"U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz."

:bang:

Da li ti to ozbiljno?

"U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz."

:bang:

Da li ti to ozbiljno?

Da, na jesen sam išao Beograd - Kraljevo sa presedanjem u Požegi. U Valjevu je kasnio oko 20 minuta, što je značilo da propušta konekciju u Požegi. Pitao sam konduktera i on je rekao da voz uvek čeka na putnike koje presedaju, ukoliko kašnjenje nije preveliko.

• Author

Rax, kako idu satnice ako hoću da hvatam onaj noćni voz iz Beograda za Skoplje?