June 6, 201312 yr Hardcore varijanta vozom ICS 512 Užice 05.20, Požega 05.46 P 4841 Požega 05.50, Kraljevo 07.12 P 3810 Kraljevo 07.25, Lapovo 09.55 B 337 Lapovo 10.14, Skopje 17.27 (začudilo me je što su tako dobre veze, kao da si razmišljali o tome )
June 6, 201312 yr Author jesi siguran da ovo kod nas može da prođe . Da li ovaj iz Požege čeka ovog iz Užica i da li ovaj iz Kraljeva čeka ovog iz Požege ? Ova satnica bi možda mogla negde u Evropi da se iskombinuje ali Srbija je ovo breee
June 6, 201312 yr Ova kombinacija sa presedanjima do Skoplja, zapravo, odlično funkcioniše . Ja sam prošao ovom rutom pre dvadesetak dana (doduše iz Čačka) i svi vozovi su stizali na vreme. Iz Požege do Kraljeva, pa od Kraljeva do Lapova u ovim terminima saobraćaju novi ruski vozovi.
June 6, 201312 yr Relativno su kratke rute pa ne može neko kašnjenje da uhvati. Mislim da je najbolja varijanta da se sa Zlatibora/iz Užica nekako do Požege dovučeš pa odatle da vataš voz, jer ti se ne isplati da plaćaš punu doplatu za ICS voz za kratku relaciju Užice - Požega. U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz.
June 7, 201312 yr "U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz." Da li ti to ozbiljno?
June 7, 201312 yr "U slučaju da primetiš da kasni, javi se kondukteru, on bi trebalo da može da javi da te čeka drugi voz." Da li ti to ozbiljno? Da, na jesen sam išao Beograd - Kraljevo sa presedanjem u Požegi. U Valjevu je kasnio oko 20 minuta, što je značilo da propušta konekciju u Požegi. Pitao sam konduktera i on je rekao da voz uvek čeka na putnike koje presedaju, ukoliko kašnjenje nije preveliko.
June 14, 201312 yr Author Rax, kako idu satnice ako hoću da hvatam onaj noćni voz iz Beograda za Skoplje?