Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav dragi forumashi  :)

Iskrsao mi je jedan problem sa Aeroflotom, pa mi je prvo palo na pamet da pitam ovde na forumu da li je neko imao slicna iskustva. Naime, kupio sam na njihovom sajtu  2 karte Hong Kong-Moskva-Amserdam za 27 septembar.  Medjutim sad vidim da u Srbiju moramo da idemo sto pre, vec za nekoliko dana. Za karte sam dao 1150 USD, ne bacaju mi se te pare ...

Da li postoji mogucnost da nekako promenim datum leta (da doplatim) i eventualno da promenim rutu pa umesto do Amsterdama da bude do Sofije?

Da li je neko imao iskustva sa manjenjem datuma leta sa Aeroflotom  ??

Na njihovom sajtu ne stoji nista ... sve sam pregledao.

Zavisi da li ti tip karte uopste dozvoljava promenu datuma leta. Ako dozvoljava, to moze da bude gratis, ukoliko je neka skuplja karta, tj iz vise kategorije, ali verovatnije da nije, pa bi onda imao neku doplatu za to. Mozda imas i opciju da otkazes tu kartu i dobijes pravo na povracaj dela novca, pa da onda nezavisno kupis drugu kartu za Sofiju. Najbolje da pozoves njihovo predstavnistvo u Beogradu, ili odes licno, pa da vidis koje su ti opcije.

Ili mozda da ih pozoves u HKG:

Airline Name 	           Airline Code 	Reservation 	         General Enquiries 	

Aeroflot Russian Airlines SU           +852 2537 2611 +852 2180 2180

• Author

Hvala za info i brojeve telefona, ljudi !

Pozvacu u HK, posto zivim ovde u Kini.  Svako dobro!  :)

Odgovorih kako je najbrze coveku, ali ajde i ovde za buduca pokolenja...

Dakle, odlicna je vest da sve moze...ne mora licno i ne mora na licu mesta...

Prijatelj je zvao u Beogradu i mogao je i on da uradi promenu uz placanje cak i karticom od kuce...

Uradjeno ipak preko predstavnistva u Rimu, tacnije preko devojke koja je dolazila za onu Tibet turu...takodje placeno karticom od kuce...

U oba slucaja jedino trazeno je kopija pasosa i sifra leta.

U oba slucaja jedino trazeno je kopija pasosa i sifra leta.

A zar ne samo ime, reservation code i broj kreditne kartice?

Hehe, pa pasos si vec imala, pa sam mislio da je to ukljuceno...

Onda, radi istorije da ispravimo...u Beogradu trazena kopija pasosa, za Italiju nije bilo potrebno.

P.S. I da, postojala je razlika i u ceni...Beograd je ponudio za isti datum, istu promenu - 10eura vecu cifru nego kolege iz Rima...