Posted November 13, 201311 yr Zeleo bih raditi u inostranstvu,plata i nije bitna z pocetak,bitno mi je ako neko ima neku sansu da ode a da nebi isao sam,nego da mu pravi neko drustvo, mislim lakse je kad su dvoje ljudi iz iste zemlje zbog snalazenja i slicno,ja imam 25 godina, razna radna iskustva od kompa do lopate.
November 15, 201311 yr Zeleo bih raditi u inostranstvu,plata i nije bitna z pocetak,bitno mi je ako neko ima neku sansu da ode a da nebi isao sam,nego da mu pravi neko drustvo, mislim lakse je kad su dvoje ljudi iz iste zemlje zbog snalazenja i slicno,ja imam 25 godina, razna radna iskustva od kompa do lopate. Mislim da neces daleko dogurati ako samo cekas da se nekome pridruzis. Dobra je stvar sto ti plata nije bitna za pocetak. Svi pricaju kako u Kini ima posla, a viza se lako moze dobiti i produziti. Sto ne odes pa probas?
November 15, 201311 yr Svi pricaju kako u Kini ima posla, a viza se lako moze dobiti i produziti. Sto ne odes pa probas? https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=653.msg111027#msg111027
November 15, 201311 yr Author Zeleo bih raditi u inostranstvu,plata i nije bitna z pocetak,bitno mi je ako neko ima neku sansu da ode a da nebi isao sam,nego da mu pravi neko drustvo, mislim lakse je kad su dvoje ljudi iz iste zemlje zbog snalazenja i slicno,ja imam 25 godina, razna radna iskustva od kompa do lopate. Mislim da neces daleko dogurati ako samo cekas da se nekome pridruzis. Dobra je stvar sto ti plata nije bitna za pocetak. Svi pricaju kako u Kini ima posla, a viza se lako moze dobiti i produziti. Sto ne odes pa probas? Iskren da budem razmisljam zadnjih dana o tom odlasku,postaje mi bas monotono,e sad Kina, sve to jeste ali Kina je sto se odlaska tice najspecificnija zemlja za otici, jer i ako dobijem vizu, kupim kartu i sve to,opet je pitanje gde u Kinu,i sta kad stignes tu,koga pitati da te zaposli i slicno,zato bih bio rad da odem a nekim, da ne budem sam, pa ako bude cvetalo da cveta oboma,ako ne onda obrnuto , jel me razumes?
November 30, 201311 yr Neko zainteresovan za zajednicko putovanje po dalekom istoku (i eventualni ostanak i rad u nekoj od zemalja)?
January 7, 201411 yr Ja se sa momkom 9. marta selim na Tajland, u grad Khon Kaen, oboje smo profesori engleskog tako da cemo raditi kao predavaci.
October 2, 20159 yr Ja planiram Peking sĺedece godine,u januaru tacnije i volela bih da idem sa jos nekim. Mozemo nekako srediti da budemo cimeri znacilo bi mi da budem s nekim nasim tamo ☺