Posted April 8, 201411 yr E ljudi jel zna neko gde u Beogradu imaju da se kupe flaše za rakiju sa drvenim krstom unutra?
April 9, 201411 yr Imas bre na autobuskoj stanici,tj. tamo izmedju autobuske i zeleznicke. Tu lutaju ti likovi sto vucaraju te flase sa sobom i prodaju ih.Barem ih je bilo ranije. Ako prolazis kroz NS tamo neki matori upada u buseve koji idu ka Nemackoj/Austriji i nudi putnicima to da kupe (naravno,rakiju je vec prozderao sam,bitanga)
April 9, 201411 yr Ma da,kako da ne baš te flaše sa krstom daju rakiji poseban ukus Iz ovih prostih flaša,kako se trefi
April 9, 201411 yr Author Ma oću da nosim rodbini moje devojke u Poljskoj,pa da sipam domaću rakiju u te flaše sa krstom da propagiram malo pravoslavlje
April 10, 201411 yr Jes' bome, ništa ne govori više o tome kako je neko pravoslavac, nego kad turi krst časni u flašu...
April 10, 201411 yr Jes' bome, ništa ne govori više o tome kako je neko pravoslavac, nego kad turi krst časni u flašu... Nije tačno: kad ga okači o unutrašnji retrovizor, ili oko vrata dok je na plaži, šalje javnosti daleko snažniju izjavu o svom identitetu...
April 10, 201411 yr Zajebi krst, ako hoćeš da ispadneš džek lepo nabavi one flaše što imaju celu krušku unutra
April 10, 201411 yr Author Zajebi krst, ako hoćeš da ispadneš džek lepo nabavi one flaše što imaju celu krušku unutra Gde sad to da nađem koji moj???
April 10, 201411 yr Kod proverenih pijandura ... da propagiram malo pravoslavlje Pazi da te ne razapnu tamo