Followers 0

Viza sa Saudijsku Arabiju

11 posts in this topic

Ćao drugari,

Treba mi info. Da li je i dalje Sarajevo najbliža lokacija za vađenje vize za Saudijsku Arabiju?

Ćao drugari,

Treba mi info. Da li je i dalje Sarajevo najbliža lokacija za vađenje vize za Saudijsku Arabiju?

Pa imaš i Budimpeštu, al ne znam ko je nadležan za Srbiju.

Pa kako to da ti poslodavac nije naveo gde treba da predas zahtev za vizu??Mislim ipak da je Sarajevo u pitanju...

Tatatatirci,

de ste? :smile:

Ljudi jel moguce da niko ne ide u Arabiju, odnosno da je tolika zajebavancija dokopati se iste?

Moram da putujem poslom ovih dana tamo, ali nemam ništa blage veze. Još su Saudijci koji su me pozvali nisu previše rečitii i nisu mnogo od pomoći, pa su mi samo poslali na arapskom neko pečatirano pismo gde zahtevaju valjda da mi se izda viza i to je to. Kao idi u ambasadu u Abu Dabiju i to je to, bice okej...

Jel ima neko neke informacije šta kako gde? 

One na stranici o vizama su poprilično škrte.

Hvala..

Okej, vidim da ljude u principu zabole za Saudi.

Ali evo da dam neki doprinos svojim iskustvom.

Jednostavno su mi poslali pismo, kao i odobrenje iz emigracionog da mi se izda multi viza.

Otisao sam u Abu Dabi u neki visa servis, platio 400 dirhama i dao te papire, kao i dve slike. Za dan je viza bila gotova.

Prilicno jednostavan proces je odavde. Kazu cak i najjednostavnije se dobije iz AD.

Vozdra

Okej, vidim da ljude u principu zabole za Saudi.

Ili je mozda u pitanju to sto se tamo moze samo poslom, na hadziluk ili u posetu familiji - ne moze se otici kao turista?

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Gdesamsveleteo korisniče foruma, pitanje je bilo isključivo retoričke prirode. 

Onaj deo gde možeš da se praviš pametan je u postu pre njega, gde se su se tražile informacije. No ili si propustio priliku ili je nešto gore u pitanju.

On 7/15/2016 at 0:01 PM, ElMix said:

100 EUR? Mora da si pravi biznismen ::arabia:

Valjam neku robu.

Pošto mi je prvi put rađena viza, kada sam postavljao pitanje u vezi informacija, pojma nisam imao šta su mi ovi što su me pozivali zapravo poslali. Kada sam otišao u ambasadu u Abu Dabiju dali su mi neki papirić sa kontaktima tog viza centra. I tamo sam dao pozivno pismo , listic iz emigracionog saudi (kopiju) gde  je valjda odobreno da mi se izda viza), pasoš, ostavio otisak, i platio oko 400 dirhama. Sutra mi je viza bila gotova, multi na 3 meseca.