Posted May 27, 201411 yr A zašto ne uključite Putospektivu u celu priču? Možda me utisak vara, ali sve mi se čini da se KP, sa ovim pojačanim aktivnostima, zatvara u odnosu na druge slične projekte umesto da im pruži podršku i istu dobije zauzvrat. Edited May 27, 201411 yr by chivitli
May 27, 201411 yr Poslednje tri ili četiri Putospektive i jesmo reklamirali na svom FB-u, a bilo je i u margini sajta, stajalo je tokom sedam dana pre samog događaja. Samo ova poslednja mislim da nije bila u margini sajta, otkako smo lansirali novi, ali biće i to kasnije, no svakako je bilo na FB-u, linkovali smo njihov i pejdž i sajt i event
May 27, 201411 yr Ne samo što smo ih najavili, nego smo to uradili lepo i od srca. I sama znaš da šerovan link malo znači ako uz njega ne ide i slika, rečenica, preporuka. Pre nego što počnu teorije zavere o tome kako je Klub putnika gnezdo diktatora i monopolista, izvoli, kad me već teraš da kopam po fejsu
May 27, 201411 yr Author Ne samo što smo ih najavili, nego smo to uradili lepo i od srca. I sama znaš da šerovan link malo znači ako uz njega ne ide i slika, rečenica, preporuka. Pre nego što počnu teorije zavere o tome kako je Klub putnika gnezdo diktatora i monopolista, izvoli, kad me već teraš da kopam po fejsuSlažem se da je offtopic, ali bem li ga, ja volim da dobijem odgovor kad nešto pitam, a nisam ga dobila prvi put pa rekoh, možda ga niste primetili u svem onom pisaniju Izzvinjavam se na nepravednoj optužbi. Daleko sam od teorija zavere ali i dalje imam utisak da ne podržavate dovoljno domaće slične projekte, inicijative, putnike. Ali to je definitivno za drugu temu gde bih rado obrazložila svoj utisak a još radije pročitala objašnjenja koja bi me uverila da grešim Edited May 27, 201411 yr by Snezana011
May 27, 201411 yr Dobra je to tema i zaslužuje da se o njoj razgovara. Nego, ja uopšte ne mogu da nađem opciju da podelim ovu temu na dve. Hajde ako neko od moderatora ili administratora ume, neka me nauči Nova bi se mogla zvati "Klub putnika i srodne organizacije/pojedinci" ili tako nešto. Snežana, možeš je ti otvoriti, pa ćemo u nju premestiti poslednjih par postova odavde, a ovde nastaviti o izdavaštvu. Dakle, otvori temu i napiši šta te žulja
May 27, 201411 yr Poruke prebačene u novu temu, Snežana (a i ostali) bilo bi dobro ako možeš obrazložiti svoj utisak
May 28, 201411 yr Author Poruke prebačene u novu temu, Snežana (a i ostali) bilo bi dobro ako možeš obrazložiti svoj utisak Naravno, samo mi treba malo vremena, da sakupim 'dokaze' da opet ne bude samo utisak kog činjenice opovrgavaju. A kako je ovde spor net i upravo intezivno radim na koricama i prelomu moje knjige, a dosta vremena sam posvetila delenju informacija koje imam o izdavanju sa vama, to će mi trebati sigurno par dana da nađem vremena za ovu temu (da se pripremim, je l' te ). Dotle će se možda još neko uključiti, budući da pouzdano znam da nisam jedina koja ima taj utisak. Edited May 28, 201411 yr by Snezana011