Posted February 12, 2018 Ovo je super tema, i lepo sto ste podelili iskustva i ohrabrili druge da pokusaju i na ovaj nacin da odu negde. Steta je odustajati ako covek ne moze da se uklopi ni sa kim od svojih prijatelja/rodbine.. Ja sam poslednja dva puta isla sama preko agencija ali sam oba puta nasla sjajno drustvo. Za neka naredna putovanja pokusacu i ovako sto da ne... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2018 Zadovoljstvo mi je što imam pozitivno iskustvo koje mogu da podelim u ovoj grupi. Prošlog leta našao sam saputnicu i zajedno smo krajem avgusta išli na Krf. Iako postoje osobe koje su nepoverljive u muško-žensku kombinaciju, nama to nije bio ni najmanji problem. Kako ne živimo u istom gradu, prvi put smo se sreli i upoznali na aerodromu pred poletanje. Proveli smo 10 zaista skladnih i opuštajućih dana, proputovali po ostrvu i zaista mogu reći da smo imali sjajno letovanje. Nakon svega ostali smo u kontaktu i postali pravi prijatelji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2018 Ja sam pre 4 godine pronašla saputnicu za Tajland, provele smo divnih 20 dana zajedno i nastavile smo da se družimo. Niko u grupi nije mogao da poveruje da smo se videle jednom pre puta, jer smo se slagale fenomenalno. Čak su mislili da smo sestre, jer ličimo 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2018 Ja sam pre 4 godine pronašla saputnicu za Tajland, provele smo divnih 20 dana zajedno i nastavile smo da se družimo. Niko u grupi nije mogao da poveruje da smo se videle jednom pre puta, jer smo se slagale fenomenalno. Čak su mislili da smo sestre, jer ličimo bi li isla opet na tajland?Nije lako naci nekog za malo skuplje putovanjeПослато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2018 Ne bih, pre na Zanzibar tokom sledece godine 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2018 Evo ja da se oglasim, prosle godine sam nasla saputnicu preko ovog foruma, isle smo na Krit i druzimo se i danas, zaista pozitivno iskustvo i jedno novo prijateljstvo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2019 On 8/31/2018 at 11:01 AM, Cricila said: Ne bih, pre na Zanzibar tokom sledece godine 😊 Zdravo, da li si i dalje zainteresovana da ides na Zanzibar? Meni je to najveca zelja i mogla bih da krenem bukvalno bilo kada Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2019 Meni je zelja jos od prosle godine ali nikako da odem. 35 minutes ago, IrenaBg said: Zdravo, da li si i dalje zainteresovana da ides na Zanzibar? Meni je to najveca zelja i mogla bih da krenem bukvalno bilo kada Javi ako si za, gaganestor82@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2019 Pozdrav! Citam temu i iskreno sam zabrinuta jer mi prolazi vreme a sva putovanja koja sam imala u planu su propala jer nemam nikog sa kime bih isla. Zanima me postoji li neko ko bi isao na dalje putovanje, Zanzibar, Tajland, Bali, Kuba u toku ove ili na zimu sledece godine? Rada sam i da uplatim sto pre kako bih se organizovala na poslu. Isto tako na leto ako neko trazi saputnika za Spaniju ili egipat, neka se javi! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2019 Meni sve zavisi od cene puta a uglavnom uvek sam slobodna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2019 Pozdrav društvo i od mene. Mi planiramo u Tursku prva polovina jula. Idemo kolima, ali smo puni. Ali ako se skupi još neko zanimljivo društvo bilo bi super ići sa dva auta. Plan puta je sledeći: Iz Niša krećemo 29. juna. Idemo do Sofije pa dole ka Grčkoj. Imamo pauzu u Kavali dva sata za ručak i kupanje i nastavljamo do Kanakale. Tu spavamo. Sutra nastavljamo do Kušadasija. Tu pravimo pauzu za ručak i kupanje pa nastavljamo do Marmarisa. Tamo smo 5 dana. Onda idemo do Fetija. I tamo smo još 5 dana. Dalje idemo do Istambula na 2 dana. I onda preko Bugarske kući. Naravno dok smo u Marmarisu i Fetijama obilasci svega i svačega. Znam da je realno jako teško naći društvo za ovako nešto, ali nada poslednja umire. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2019 (edited) Ja bih u Egipat opet, beh par puta kratko... Kao i na Bliski Istok, i na mnoga druga mesta iako sam posetio preko 100 mesta i preko 50 drzava na svetu, zbog toga i ovo korisnicko ime na KlubPutnika sajtu... Takodje, tesko naci saputnike/saputnice. @Mladen82 ako volite istoriju, vredi posetiti i Ephesus, blizu Kusadasi-ja je. Ako niste. Edited February 23, 2019 by PosetilacKaPutniku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2019 Jel planiras negde na leto? ja zelim da planiram vec sad i cena mi nije bitna ali nemam sa kime. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2019 Lepo dok cena nije bitna. Kad smo vec kod toga, prvi put kad sam bio kod piramida, dobili smo dozvolu da se spustimo ispod nje, iako nista posebno nema cenu to iskustvo. Drugi put kad sam bio kod piramida, jahao sam kamilu, jedinu zivotinju da sam ikad zajahao. Bilo je vece iskustvo meni no njoj, valjda zensko. Imam negde video te avanturice... Pa ne znam, javi se u inbox. Sta konkretno? I koji deo leta? I recu ti sve ostalo u privatnoj poruci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2019 Hej cao, ja sam se upravo vratila sa Zanizbara i to putovanje je nesto lajlepse sto mi se desilo u zivotu! Tako da bih volela opet da se vratim tamo, sledece zime. U medjuvremenu bih isla u Maroko u maju, da li si mozda zainteresovana? On 2/22/2019 at 7:55 PM, Tamara.pro said: Pozdrav! Citam temu i iskreno sam zabrinuta jer mi prolazi vreme a sva putovanja koja sam imala u planu su propala jer nemam nikog sa kime bih isla. Zanima me postoji li neko ko bi isao na dalje putovanje, Zanzibar, Tajland, Bali, Kuba u toku ove ili na zimu sledece godine? Rada sam i da uplatim sto pre kako bih se organizovala na poslu. Isto tako na leto ako neko trazi saputnika za Spaniju ili egipat, neka se javi! Hej cao, ja sam se upravo vratila sa Zanizbara i to putovanje je nesto lajlepse sto mi se desilo u zivotu! Tako da bih volela opet da se vratim tamo, sledece zime. U medjuvremenu bih isla u Maroko u maju, da li si mozda zainteresovana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2019 On 2/22/2019 at 6:55 PM, Tamara.pro said: Pozdrav! Citam temu i iskreno sam zabrinuta jer mi prolazi vreme a sva putovanja koja sam imala u planu su propala jer nemam nikog sa kime bih isla. Zanima me postoji li neko ko bi isao na dalje putovanje, Zanzibar, Tajland, Bali, Kuba u toku ove ili na zimu sledece godine? Rada sam i da uplatim sto pre kako bih se organizovala na poslu. Isto tako na leto ako neko trazi saputnika za Spaniju ili egipat, neka se javi! On 8/10/2018 at 4:25 PM, varalica3 said: bi li isla opet na tajland?Nije lako naci nekog za malo skuplje putovanje Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока Ja trazim suputnike za putovanje izvan Europe. Slobodna sam od 11mjeseca 2019 do 3mjeseca 2020 (radim sezonski posao ljeto 2019). Nocenje: hosteli, putovanje: vlak, bus - ovisno sto je povoljnije. Azija, Juzna Amerika, Bliski istok i Afrika me zanimaju, ali najvise Azija i Juzna Amerika. Volim posjetiti nacionalne parkove, muzeje, volim se slikavati, brzo hodam kad razgledavam Ne pijem alkohol pretjerano - mogu popit, ali nisam osoba da ce se izbit iz cipela u petak navecer, savjesna sam i iskusna putnica, pa eto.. Radujem se ako netko zeli putovati samnom i ima slicne ideje, javit se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2019 4 hours ago, MalaDalmatinka said: Ja trazim suputnike za putovanje izvan Europe. Slobodna sam od 11mjeseca 2019 do 3mjeseca 2020 (radim sezonski posao ljeto 2019). Nocenje: hosteli, putovanje: vlak, bus - ovisno sto je povoljnije. Azija, Juzna Amerika, Bliski istok i Afrika me zanimaju, ali najvise Azija i Juzna Amerika. Volim posjetiti nacionalne parkove, muzeje, volim se slikavati, brzo hodam kad razgledavam Ne pijem alkohol pretjerano - mogu popit, ali nisam osoba da ce se izbit iz cipela u petak navecer, savjesna sam i iskusna putnica, pa eto.. Radujem se ako netko zeli putovati samnom i ima slicne ideje, javit se Dodatak: Planiram za smjestaj koristiti helpx.net stranicu - hosteli. Jos moram rutu razmotriti, cijene i slicno, ali cilj mi je u putovanju imati 3zemlje maksimum te obici kako treba, ne zelim nabrzinu preskakati, radije bih 3 zemlje detaljno obisla. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2019 On 2/23/2019 at 6:18 PM, Tamara.pro said: Jel planiras negde na leto? ja zelim da planiram vec sad i cena mi nije bitna ali nemam sa kime. Mozda sivota 6.6 ja sam za sebe samog uplatio jos ako volis ribolov super bi bila osobina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2019 (edited) I moji planovi nisu jos uvek za pravog putnika, odoh na krstarenje, radno, sa puno Sunca.... Edited March 18, 2019 by PosetilacKaPutniku e Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2019 On 2/22/2019 at 7:55 PM, Tamara.pro said: Pozdrav! Citam temu i iskreno sam zabrinuta jer mi prolazi vreme a sva putovanja koja sam imala u planu su propala jer nemam nikog sa kime bih isla. Zanima me postoji li neko ko bi isao na dalje putovanje, Zanzibar, Tajland, Bali, Kuba u toku ove ili na zimu sledece godine? Rada sam i da uplatim sto pre kako bih se organizovala na poslu. Isto tako na leto ako neko trazi saputnika za Spaniju ili egipat, neka se javi! On 3/18/2019 at 8:40 PM, PosetilacKaPutniku said: I moji planovi nisu jos uvek za pravog putnika, odoh na krstarenje, radno, sa puno Sunca.... Išao bih Španija,Italija, Francuska preko bglucky 11 dana polazak 7.6.2019 cena 230 e treba mi neko da podelim sobu jer kao samac plaćam 70% veću cenu.Da delim sobu sa svim i svačim i ovako mi ona treba samo da prespavam. zoran.s.414@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2019 Zdravo, zainteresovan sam ja za ovu turu. Pozdrav, Leminis Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2019 Moze li neko da mi prosledi kontakt od clana https://www.klubputnika.org/forum/profile/1117-pedjalon/ fb, inst, email, viber ..? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2019 Pisi mu preko foruma u privatnoj poruci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2019 Jesam, ali zadnji put je aktivan bio u Petak... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2019 Zdravo drugari :) ja tražim saputnika za putovanja, za početak vikend i manja putovanja po Evropi. Realno, postaje mi mučenje da nekoga od prijatelja nagovorim na bilo kakav put, ili ne mogu zbog posla ili neće, ili otkažu u zadnji tren... i tako, vreme prolazi, ja nigde ne odoh, a još uvek se ne usuđujem da krenem sama... Meni je samo bitno da bude neki korektan odnos i komunikacija i da svi budu zadovoljni 😊 Ako je neka devojka raspoložena, a sličnog je razmišljanja, eto možemo napraviti neki dogovor (verovatno su po pravilu momci bolje društvo, ali eto, ovo mi je prvi put da tražim ovako ljude za put, pa sam malo skeptična 😀). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites