Posted July 28, 2014 Imao bih dva pitanja Planiram putovanje do Sankt Peterburga, zatim bih se busom spustio kroz Estoniju i Letoniju, za kraj bih ostavio Rigu. Hteo sam da kupim kartu u jednom pravcu od Rige do Beograda koja preko Lufthanse kosta 601 evro! A povratna karta Bg-Riga preko Lufthanse moze da se nadje i za manje od 40000 RSD... Moze li neko da mi objasni u cemu je fora? Jer preko AirBaltica npr. mogu da kupim kartu u jednom pravcu od Rige do Beograda preko Beca po normalnoj ceni (ispod 200 evra)... Da li su ovakve cene samo Lufthansin specijalitet? Naravno da necu leteti sa njima, ali zanima me zasto to rade Drugo pitanje, da li neko ima iskustva sa nekim od ovih mnogobrojnih domacih sajtova koji prodaju avio karte? Drugar na kartici ima dnevni limit od 1000 evra a kupuje povratnu kartu koja kosta preko 1000 evra pa bi mozda uzeo preko nekog naseg sajta jer misli da bi pristali da plati u dve rate u dva dana Da li su svi manje-vise pouzdani i imate li neku preporuku? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Odgovor na prvo pitanje: to rade da bi te obeshrabrili da kupiš kartu u jednom pravcu, tj. da bi preko njih kupio povratnu (a 99% ljudi treba povratnu kartu). Nije samo njihov specijalitet, nego većine tradicionalnih kompanija, mada ne bih tačno znao dublje motive. Ima veze sa građenjem lojalnosti, odnosno partnerskog odnosa putnika i kompanije.Na drugo pitanje ne znam odgovor. U svakom slučaju, spomenuti kratkoročni problem se najjednostavnije rešava tako što nazove kol-centar svoje banke i traži im da mu puste tu transakciju. Mislim da generalno može, zavisno od organizacije banke. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Duya na prvom mestu ima veze sa gradjenjem PROFITA a tek onda sa lojalnoscu, odnosima itd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 (edited) Pa to se valjda podrazumeva. Nijedna avio-kompanija ne leti jer nas voli, nego zato što želi profit. I low-costeri jednako žele profit kao i high-costeri, samo ga grade na sasvim drugačijem biznis modelu. Edited July 28, 2014 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 Hvala puno Sto se drugog pitanja tice, on ima Skrill karticu koja nema veze sa nasim bankama tako da to nije opcija, ali nadam se da ce se snaci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 To što pitaš u prvom pitanju su uobičajene stari kod aviokopmanija i nemoj se suviše opterećivati, nego pokušaj da iskombinuješ za sebe najpovoljniju cenu. Malo pogledaj po sajtovima lowcostera (Wizzair, Rayanair, pa i AirBaltic) za vezu do nekog od aerodroma odakle lete lowcosteri za Srbiju. U zavisnosti od doba godine, kada planiraš put, možeš se iznenaditi izuzetno povoljnm cenama. Ili ostavi ovde na forumu datume, možda ti neko predloži varijantu .Siguran sam da ćeš pronaći kartu po ceni znatno nižoj od 1000€, tako da ti ni dnevni limit neće biti problem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2014 Pokušao sam da pronađem odgovor na moja pitanja u nekim temama, ali nisam našao pa ću postaviti ovde. Do sada sam putovao samo Wizzom i to direktnim letovima, bez presedanja. Sada bih imao (naizgled) drugačiju situaciju pa me zanima:1. let od Beograda do Amsterdama, Lufthansom, preko Minhena. Da li u Minhenu moram ponovo da se čekiram i predam prtljag? Ili kontakt sa prtljagom mi je tek u Amsterdamu i ne prolazim ponovo proces čekiranja? I da li je takva procedura (ponovno čekiranje/bez čekiranja), primenjunju sve evropske avio kompanije, a za putovanje u okviru Šengen zone?2. ili; Budimpešta-Amsterdam-Budimpešta. Da li mi udare pečat samo prilikom ulaska u Mađarsku, ili i prilikom sletanja u Amsterdam (srpski pasoš)? 3. postoji ono pravilo da ako se ostaje duže od 3 dana u nekom gradu treba da se prijavimo nadležnima. Nikada do sada to nisam radio i nikada nisam imao problema. Da li je neko imao problem sa tim?Voleo bih da mi neko odgovori na ova tri pitanja. Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2014 1. Ne. U Minhenu se nećeš ponovo čekirati. I prtljag ćeš pokupiti u Amsterdamu.2. Samo pri ulasku u Madjarsku.3. To zavisi od države, ne postoji jedinstvena EU o imigraciji, boracišnim dozvolama etc. Ali, uglavnom, ne treba...Srećan put! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2014 Hvala ti puno Yeal. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2014 Da se nadovežem:1. To se zove "vezani letovi" i praktikuju ih sve tradicionalne ("high-cost") kompanije, na svim svojim linijama. Nekada to nude i u kombinacijama sa svojim partnerima iz alijansi, tzv. "code sharing". Pored prenosa prtljaga, vezani let i garantuje stizanje na odredište o njihovom trošku u slučaju kurcšlusa (promena leta, prenoćište itd).2. ...Zato što su i Mađarska i Holandija u Šengenskoj uniji, što je jedinstven carinski prostor. Šengenska unija nije isto što i EU -- u prvoj npr. nisu Britanija, Rumunija i Bugarska, a jeste Švajcarska. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites