Jump to content

Featured Replies

Posted

kako bi vi predstavili zemlju odakle dolazite, ili vashu kulturu/poreklo/region/blablabla, u nekih 10-15 minuta?    ovo bi bilo uz pomoc interneta (fotografije,muzika,klipovi) i tako to.

razmisljam se da ovim jermenima u firmi ispricam ponesto o nama, oni to i zele, ali nisam bas siguran koji je pravi nacin.

npr, uz brdo downloadovanih slika, poceo bih da smo juznoslovenski narod, pricao o slicnostima i minornim razlikama u regionu, prikazivao slike predela, gradova i kulturnoistorijskih spomenika, uz krace objasnjenje sveg ovog , i uz bitnije napomene da bi ljudi dobili neku osnovnu ideju a ne puno detalja koje ne mogu da povezu, itd itd.. 

kako bi vi ovo odradili, ima li neko neku bas bas super ideju ili vec mozda razradjen plan =]

ima li nesto ovako vec pripremljeno u digitalnoj formi da se nadje na netu, sto bi mogao da skinem? (mada nije prioritet..)

itd itd.. ideje?

drugar,

a za kad ti to treba??

danas nemam kade a volela bih da ti pomognem  bar jednom idejicom  :-[

• 1 month later...

Hm, tek sad videh ovu temu... Baš me zanima šta si na kraju uradio. Ja u predstavljanju naše zemlje/regije nikad ne izostavljam muziku, nešto tradicionalno ili moderno-tradicionalno, a kod god je moguće, ponesem neku hranu ili piće (ili Danijela umesi nešto na licu mesta :) ... Slike su samo jedan od mogućih načina predstavljanja. Pored slika gradova, spomenika, itd, čini mi se da su bitne i slike samih ljudi... neki starac ispred seoske kuće u planini, beogradska gužva ili već šta god po tebi predstavlja Srbiju...