Posted March 13, 2015 Pozdrav je li neko imao iskustva? ili neki bolji predlog kako proputovati spaniju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2015 Пешачењем Погледај ово: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 eeeeeh sad to je nemoguca varijanta jer imam bas puno stvari Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 Autobus je visestruko jeftiniji od voza, naravno osim ako nisi 26- godina, poigraj se za pocetak malko ovde: https://www.rome2rio.com/s/Barcelona/Madrid Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 Pogledaj ovde http://www.alsa.es . Mozes da juris one njihove " TARIFA MINIMA" i da za male pare obidjes dobar deo Spanije. Npr. Barselona- Madrid, Madrid- Granada, Granada- Kordoba, Kordoba- Sevilja, Sevilja- Malaga = 35 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2015 Za tu alsu nisam verovao koliko je jeftina dok nisam stigao na odrediste 10evra za 700km Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2015 Interrail se baš ne isplati u Španiji jer za mnogo vozova trebaju rezervacije koje nisu jeftine. Bolje kombinovati RENFE, Alsu i low cost letove, ako se unaprijed bukiraju karte, dosta povoljno može biti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2015 Imam 25 godina pa ja videh da taj 6 days pass 184 evra, sediste mi u granadi, a planiram da odem do seville, malage, barselone i valensije, pa sad nesto racunam 6 days dodje mu oko 30 evra za dan ali ne znam to oko rezervacija koliko je komplikovano hvala u svakom slucaju za alsu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2015 a rezervacija unapred mi nije problem, jer vec znam datume, a i sada sam nasao da je rezervacija 6.50 evra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2015 ja se takođe razmisljam da uzmem interrail posto bih do Maroka avionom, pa bih kroz spaniju (12-13 dana) vozom (odnosno otisao bih do Marakeša avionom, pa se vratio kući vozom).E sad, da li je neophodno rezervisati mesta ranije, jer sam negde naleteo na informaciju da su vozovi u spaniji leti prebukirani?I koliko idu cene tih rezervacija kada se kupuju na stanici, a ne online. Prosao sam gotovo celu evropu i aziju vozovima, volim taj način putovanja, i gotovo uvek sam, bez mnogo cimanja, uspevao da pronađem konekcije za koje nije potrebna rezervacija (osim ponekad u francuskoj kada sam zeleo da skratim vreme putovanja), ali koliko kapiram u Španiji je malo drugačija situacija, rezervacija se plaća i za regionalne vozove :/ ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 aj ovdje da pitam...dal mogu ja da iskoristim interrail kartu ukoliko je neko drugi kupio to jest meni je poklonio? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites