Posted April 3, 2015 Planiram da u junu idem u Barselonu na mesec dana, Ima li neko iskustva sa nalazenjem smestaja tamo? Neki savet oko iznajmljivanja sobe? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2015 https://www.airbnb.com/s/Barcelona--Spain?source=hdr Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2015 Zna li neko koji je najjeftiniji vid prevoza do Barselone? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2015 http://www.vueling.com/en Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2015 Mozes i da kombinujes Ryanair sa Wizzairom. Ali to je minimum 4 aviona, tako da je Vuelingom jednostavnije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2015 (edited) @nataly93:Postoji vec tema o tome:https://www.klubputnika.org/forum/topic/6052-beograd-barselona-kako-najjeftinije/ Edited May 4, 2015 by Laza GNR Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2015 Ljudi jel moze mala pomoc od vas koji ste bili u Barsi.Pokusavam da kupim online karte za Teleferic de Montjuic - zicaru Monzuik. Pored standardih podataka koji se traze prilikom svake online kupovine sajt mi trazi i da popunim polje "duration of stay". Ne kontam o cemu se tu radi. Valjda bi trebalo uci u kabinu zicare, provozati se cini mi se tih 8 minuta koliko voznja traje i izaci. Ovo "duration of stay" ili ti vrijeme boravka me zbunjuje, a nemoguce je kupiti kartu bez popunjavanja tog polja.Jel se vozio neko od vas tom zicarom pa da mi mozda moze dati neki savjet Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2015 Veći ti je doživljaj provozati se žičarom (Funicular) koja ide od Torre de St. Sebastia pa do brda Monžuik. Za Teleferic de Montjuic koji ide od podnožja brda pa do Castle de Montjuic ne bi trebalo da je velika gužva, ne vidim zašto se cimaš oko toga. Možeš i pešaka do tvrđave, laganim hodom oko pola sata, prava uživancija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Ima li neko savet za neki hostel u barseloni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2015 Preko puta mog stana je Urbany hostel BCN Go, meni se svidja kako izgleda (a gledam im u sve sobe i na krovnu terasu ). Imaju djakuzi na krovu sa lepim pogledom. Pre svega lokacija je odlicna (1 min od Pl Universidad i 5 min od Pl Catalunya). Mada je bolja varijanta u Barsi iznajmiti sobu preko airbnb jer za 30ak Eur mozes naci vrlo korektnu singl sobu, a smestaj u hostelima krece od 20/25 za desetokrevetne sobe. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2017 Ne jednu stvar obratite paznju kad je Barsa u pitanju- sta trazite od tog putovanja. Prepuna je turista sto znaci da je (za mene jako, jako, jako) bucna :/ tako da, ako ste alergicni na buku oprezno birajte smestaj. Ja sam bila krajem juna i bilo mi je prevruce (ali pored buke ja i sa ovim imam mali problemos :)). Nasla sam smestaj kod parka Guelj i iz nekog razloga mi je bilo podnosljivije nego u centru (sta god ja smatrala centrom :)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 25, 2017 Ne ide temperatura cesto preko 30, tako da je sve samo ne pretoplo u poredjenju sa letom u Srbiji. Ono sto moze da zasmeta je vlaznost vazduha, ali i to je vise u naletima nego konstantno. Takodje u poredjenju sa bilo kojim gradom na obali juzno od Valensije, Barsa ima vrlo podnosljivo leto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2017 Ко је у фазону да ујутру изађе из хотела, а врати се увече, уопште не мора да букира смештај у Барси, већ може и мало даље у Љобрегат. Та периферија је чистија, мирнија и има пар занимљивих места за обилазак. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites