Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Stvar je u tome što su mi rekli ili DHL ili FedEx. EMS nisu spominjali. Jedino da pitam...

• 6 years later...
On 5/7/2015 at 10:57 PM, travelino said:

Pozdrav ljudi,

Otvaram ovu temu, pretrazio sam sve i nisam nasao na forumu.

Pored DHL-a koji je dosta jak sa cenama, koje jos kurirske sluzbe koristite za slanje medjunarodnih posiljaka?

Koristio sam usluge EMS-a, mozete da saljete u bilo kojoj posti Srbije. Pohvale za pomenutu uslugu.

Brzo i efikasno. Cene vrlo pristupacne u odnosu na DHL, od 2400 din pa vise, zavisi od kilaze.

Isporuka 3-5 radnih dana. Slali su mi posiljku za USA, stiglo je za 5 radnih dana.

Medjutim, lose strana je sto nema pomenute usluge za sve zemlje. Onda ste prinudjeni da saljete regularnom preporucenom posiljkom a to nikako ne preporucujem za svet. Evropa, manje vise stigne za 20-25 dana. Svet je pod znakom pitanja. Mnogo kasne sa isporukom, salju preko nekih cudnih puteva i desi se da posiljka zaluta tu i tamo na drugi kraj sveta :-)

Zdravo, da li mi neko moze pomoci, poslala sam 31.10. vazna dokumenta za Nemacku, putem EMS-a, s tim sto papiri nisu stigli na zeljenu adresu, niti su se vratili nazad a danas je 8.12.22. Moram da predam papire do 30. decembra u suprotnom mi se ponistava viza, da li neko mozda zna neko resenje

2 hours ago, Isidora77 said:

Zdravo, da li mi neko moze pomoci, poslala sam 31.10. vazna dokumenta za Nemacku, putem EMS-a, s tim sto papiri nisu stigli na zeljenu adresu, niti su se vratili nazad a danas je 8.12.22. Moram da predam papire do 30. decembra u suprotnom mi se ponistava viza, da li neko mozda zna neko resenje

pa idi u postu i  raspitaj se sta se desava sa posiljkom...druga opcija ti je da odes u dhl, tu su dosta skupi, racunaj na negde oko 150 evra za to....

U postu sam bila vise puta, nemaju uvidjaj i ne znaju gde se posiljka nalazi. Pisala sam i mejlove, i zvali Dhl i naravno niko nista ne zna. U svakom slucaju hvala

29 minutes ago, Isidora77 said:

U postu sam bila vise puta, nemaju uvidjaj i ne znaju gde se posiljka nalazi. Pisala sam i mejlove, i zvali Dhl i naravno niko nista ne zna. U svakom slucaju hvala

mislio sam da odes u dhl i da posaljes novo pismo, ako imas papirologiju.....jer ko zna gde je ovo zaglavilo.....mozda je i kod njih na carini, ili u nekoj kancelariji u ministrastvu u nemackoj, ko ce ga znati....ja sam relativno skoro slao isto neka dokumenta preko EMS za ministarstvo, ali spansko ;) , i relativno je brzo bilo stiglo...sad ne mogu tacno da se setim, ali ne duze od 2 nedelje, negde oko 10-ak dana otprilike.....

Ljudi retko u Srbiji koriste UPS, on je najjeftiniji bar za Ameriku, dokumenta mislim 250g ili 5000g su oko 2500 dinara (pre par meseci je bila i dalje ta cena), verujem da je i za EU slicna cena.