Posted June 8, 2015 (edited) Dobar dan svima,Beogradjanin, 60tih godina, 1.80 m, 73 kg, Slobodan, fizicki jos u dobrom stanju, nisam komplikovan, cool, volim putovanja, more, sunce. Instaliran sam u francuskoj.Trazim jednu saputnicu oko 50-60tih godina, simpaticnu, bez ikakvih predrasuda, ne mnogo komplikovanu ali zenstvenu, za odmor u grckoj.- Program:program je da nema programa, radimo kako nam se svidi i kako nam dune, dan po dan, lencarenje, posete, setnje,restorani...nisam amater disko i klubova ali sve je moguce. putovanje automobilom, troskove snosim ja.- Polazak:cim bude moguce.- Duzina odmora:dok nam ne dosadiTakodje bi se trebalo videti pre polaska da bi se upoznali i videti da li struja prolazi.Ako volite avanturu, nova poznanstva i otkrica, plazu, setnje pored obale uvece, ako ste autenticni i prirodni i ako vas intersuje moja propozicija, na vase tastature, odmor moze biti lep.Uh, što nisam žensko!Električar jesam. Edited June 8, 2015 by pedjalon Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 Hej pedjalon, to mi bas nece pomoci.To nije ista struja !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2015 (edited) Da li je neka zenska osoba zainteresovana za more druga polovina juna, od 15.06-30.06. Znam da je kratak period, ali mozda uspemo nesto da se dogovorimo, moze i neka druga destinacija......32 godine.. Edited June 12, 2015 by ninica Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2015 Da li je neka zenska osoba zainteresovana za more druga polovina juna, od 15.06-30.06. Znam da je kratak period, ali mozda uspemo nesto da se dogovorimo, moze i neka druga destinacija......32 godine.. A gde bi ti isla? Hoces na Tasos sledece nedelje? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2015 Problem je samo u tome sto mi je odmor do 30 juna, i nikako ne mogu da produzim....;( Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Ja se 2. jula vracam. Mozda neki drugi put Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Cao. Iz Novog Sada sam, imam 36 godina. Planiram letovanje ili u drugoj polovini juna ili u drugoj polovini jula. Nisam mogla da se uklopim sa prijateljima oko termina putovanja, nije baš lako uskladiti godišnje odmore... pa, možgda ovim putem nađem društvo u obzir dolazi Grčka, i Turska, i Itlaija, i... Ćao, i ja sam iz NS- imam 37 godina Meni je potrebna saputnica za putovanje polovinom jula, Grčka- ostva u Jonskom moru, po mogućstvu (Lefkada, Skiatos...) Doduše,spremna sam na kompromis i otvorena i za druge predloge. Volim kombinaciju aktivnog i pasivnog odmora- malo izlezavanja, malo obilazaka, Poneki izlazak, al ne svako veče Javite se , da se dogovorimo. Ja sam otvorena, poštujem i sebe i druge i sa mnom je lako naći zajednički jezik.p.s. NO21- ako nisi našla nikoga a vidim pisala si u maju, javi se Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2015 Da li neko moze na more u Grcku pocetkom septembra? Imam 34 godine (musko sam ). Obozavam more i sve sto ima veze sa tim. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2015 Ćao, i ja sam iz NS- imam 37 godina Meni je potrebna saputnica za putovanje polovinom jula, Grčka- ostva u Jonskom moru, po mogućstvu (Lefkada, Skiatos...) Doduše,spremna sam na kompromis i otvorena i za druge predloge. Volim kombinaciju aktivnog i pasivnog odmora- malo izlezavanja, malo obilazaka, Poneki izlazak, al ne svako veče Javite se , da se dogovorimo. Ja sam otvorena, poštujem i sebe i druge i sa mnom je lako naći zajednički jezik.p.s. NO21- ako nisi našla nikoga a vidim pisala si u maju, javi se Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2015 I ja bih do Grcke malo kupanja malo obilazaka.Destinacija nije najbitnija vazno dobro drustvo volja i spremnost na kompromise.Pre par godina sam se divno provela sa drustvom iz NS i Sombora.Zivim 100 km juzno od BGDa blizu autoputa imam 40+ god i treba sutra da dam termin odlaska na odmor.Javite se sto pre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2015 Ćao,Ja još nisam odlučila tačno gde ću, najradije bih na neko ostrvo (Lefkada mi je velika želja, može i Skijatos ) Nisam sigurna oko toga datuma, mada bih možda i mogla. Imaš li neku ponudu za IOS ili si u medjuvremenu našla neku drugu opciju?p.s. jesi žensko? Ne bih se baš uputila s nekim nepoznatim likom na put... Koje si god, odakle si ? Ja imam 37 god, iz Ns sam. Piši Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 Cao, nisam zensko 87 sam god i musko sam.A i ti si mnogo matora Jbg:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 Tražim saputnicu za Grčku, bilo koje mesto. Svi troškovi puta i smeštaja plaćeni.Stalno se nekako mimoilazimo.Javi se. Volim jonska ostrva, ali mozemo se lako dogovoriti.Pozdrav,Natasa Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 (edited) Ćao ljudi Putuje mi se u Grčku ovog leta a svi dogovori sa ljudima oko mene su na žalost propali. Da ne dužim, kome se ide na neko ostrvo, tipa Lefkada, Skiatos ili nešto slično, neka se javi za neki precizniji dogovor. Imam neke ponude već ,al o tome u inbox.Otvorena sam za dogovor, ne mora ostrvo po svaku cenu, al to mi je prva zelja.Okvirno vreme putovanja- početkom ili polovinom jula... Bus, avion, voz ...kako god...Putovala bih sa nekom saputnicom, ili više njih, koje umeju da izbalansiraju odmor i provod. Dakle, da ima svega, vreme za izležavanje na plazi, obilaske, čitanje, izlaske i sve po redu Umem da postujem tudju privatnost, komunikativna sam, spremna za dogovor svake vrste. Imam 37 god, iz Ns sam.Javite se,ovde ili porukom.Puno pozdrava Edited June 16, 2015 by Biksi_78 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 Nekako sticem utisak da svi bi nekog saputnika a nisu spremni za kompromise i dogovor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 Cao, nisam zensko 87 sam god i musko sam.A i ti si mnogo matora Jbg:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 Konj tj zivotinja je matora... Malo pristijnosti i kulture nije na odmet! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2015 (edited) Nekako sticem utisak da svi bi nekog saputnika a nisu spremni za kompromise i dogovor.U pravu si, al samo strpljivo i polako, sve dodje na svoje Šteta što nam se termini nisu poklopili, s r e ć n o Edited June 16, 2015 by Biksi_78 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2015 Da li neko moze na more u Grcku pocetkom septembra? Imam 34 godine (musko sam ). Obozavam more i sve sto ima veze sa tim.A da li bi isao sa pocetkom avgusta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2015 (edited) Neko ko je zainteresovan od 17.07 moze i 28.07 u tom periodu da se krene, u obzir dolaze sledece destinacije:Ios,Skijatos,Kalithea,Krit.Ako neko ima da predlozi nesto slicno tome slobodno nek postuje:) Edited June 21, 2015 by SummerDance Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2015 Odgovara mi polovinom avgusta,bilo koje od dva mora Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2015 Ćao Jeco!Koja 2 mora? Ja bih išao polovinom avgusta, CG ili Grčka. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2015 (edited) Uh, što nisam žensko!Električar jesam.Ali zato imas drugarice....pa si se setio da nekoj preneses ponudu....sta? udata sam:....pa sta...covek zove na letovanje....ja volim more....moj muz ceo zivot zvoca kad spomenem putovanja.Ali, sad je i onako kasno! Edited June 24, 2015 by mamahaker Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2015 Eto...malo letnje razonode nije na odmet (Pedja,povedi racuna o polovima,u fizici se isti odbijaju )Sve to shodno ovim Google ads sto sam video da iskacu na forumu - "Pronadjite devojku" (dodouse,ne vidim tu reklamu vec neko vreme).Teo,momce,samo nastavi u tom stilu,cekaju te pastrmke Share this post Link to post Share on other sites