Posted July 21, 2015 Drugarica i ja smo nasle aranzmane za Grcku, veoma povoljno, medjutim za to veoma povoljno nam treba treca ili cetvrta osoba? Tacno mesto jos nismo odredili, fleksibilno je. Planiramo pocetak agvusta, prvi, drugi, pomogucstvu, da bi se sto pre vratile. Imamo po 21 god. Ako ima nekog zainteresovanog, nek se javi Meni i ortaku trebaju 2 osobe isto za Grcku, nasli smo duplex po jeftinoj ceni sa autobusom u Neos Marmarasu, ako si zainteresovana javi mi na pm sto pre da bi se dogovorili, inace obojica imamo po 25 god. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2015 Planiram da idem kolima, narednih par dana, verovatno u ponedeljak 26.07. u Grcku. Lokacija nebitna, moze dogovor. Mi smo za Asprovaltu.Idemo ja, 37god, i cerkica 8 godina. Ima jos 2 mesta, pozeljno za oca ili majku s detetom. Cisto da zajedno putujemo, radi drustva i lakseg nalazenja smestaja. Naravno, odvojene sobe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2015 Posto nismo nasli 2 osobe, ortak mi otkazao, tako da moze jedna il dve osobe, moze apartman il neki ne preterano skup hotel, mesto nije bitno, samo da je Grcka, za ekskurzije i neka obilazenja na moru nisam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2015 Cao svima hoce li neka devojka u Pargu? Krece se 21. avgusta, putuje se autobusom, devet nocenja i 1. septembra smo u Beogradu. Imam 28 godina i skroz mi je nebitno da li bi to bio neko stariji ili mladji od mene, bitno je samo da se lepo provedemo Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2015 Zdravo, imam 32 godine, trazim saputnika/cu (moze i u mnozini) za Grcku u periodu od 10. do 22.avg. Ako ima zainteresovanih neka se jave da se dogovorimo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2015 (edited) Neko normalan za dogovor? jel ima nekog da se iskombinijemo sve u cugu i krenemo pocetkom Avg u najboljem slucaju.Znaci ne zanima me dal si musko ili zensko,ako si druzeljubiv/a super,ako nisi opet super,svoj sam covek ne ocekujem da me neko zabavlja i obrnuto.Trazim saputnika a ne srodnu dusu.... Edited July 25, 2015 by kojota Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2015 Evo da i ja prijavim da idem autom krajem jula ka Jonskom moru (Krf, Lefkada..?). Mozda jedan dan i noc stanem u Ohridu. U Grckoj bih obisao nekoliko mesta po nekoliko dana. Ako neko hoce sa mnom ili ima predloge neka javi.U koliko nisi nasao saputnika, rado bih putovala sa tobom. Planirala sam letovanje sa sinom ali je preskupa varijanta da idem sama sa njim, ako deca dolaze u obzir i ako si za druzenje i podelu troskova putovanja sa nama odgovori u inbox na https://www.facebook.com/alexes84inace imam 30 god. a klinac 9 god. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2015 Planiram da idem kolima, narednih par dana, verovatno u ponedeljak 26.07. u Grcku. Lokacija nebitna, moze dogovor. Mi smo za Asprovaltu.Idemo ja, 37god, i cerkica 8 godina. Ima jos 2 mesta, pozeljno za oca ili majku s detetom. Cisto da zajedno putujemo, radi drustva i lakseg nalazenja smestaja. Naravno, odvojene sobe.Zdravo, mislim da smo se nasli u koliko nisi vec nasao saputnike. Majka (30god.) sa detetom (9god.) i mogu da krenem odmah veceras. Napisao si u postu 26 ponedeljak mislim da je 27. ponedeljak ali svakako bih mogla da krenem veceras eventualno sutra. Destinacija mi nije toliko bitna vazno je da je Grka i da podelim troskove. Ako odgovara pisi sto pre Pozzdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2015 Zdravo, imam 32 godine, trazim saputnika/cu (moze i u mnozini) za Grcku u periodu od 10. do 22.avg. Ako ima zainteresovanih neka se jave da se dogovorimo. Ja razmisljam da u tom periodu krenem negde na jug..tj u Grcku, idem sam, ako se vec nisi snasla..mozemo nesto da iskombinujemo...pozz Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2015 Meni odgovara polovina avgusta Grčka pa ako je neko zainteresovan neka piše:) Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Tasos (Potos),polazak u petak 31.07.oko 14h autobusom,placen prevoz za 4 osobe,povratne karte,placeno 85 eura po osobi.Povratak je 11.08.Smestaj je rezervisan u vili u samom centru Potosa,apartman za 4 osobe,jedan veliki francuski krevet za dvoje u jednoj sobi i dva odvojena lezaja u drugoj sobi,kuhinja,kupatilo,klima,terasa...Smestaj je za 10 nocenja ukupno 550 eura,to se placa direktno u vili.Znaci,po osobi oko 135 eura.Posto je ostatak mog drustva odustao,pitanje je ima li raspolozenih za put.Samo smestaj treba platiti,jer je prevoz placen.Znaci samo 135 eura po osobi u punoj sezoni u centru Potosa...zvuci jako primamljivo,pa mi se zato i ide Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Ćao svima,Letovanje u Grčkoj, prva polovina avgusta, poprilično skroman budžet.Pronašla sam varijantu za ostrvo Evia, budući da je tamo letovanje vazda povoljno.Inače imam 27 godina, totalno outdoor lik, sve može, žurka, vožnja bajsa, izleti, lenčarenje...Pretražila sam forum, ali nedovoljno temeljno, izvinjavam se ako je neko već pisao Letujmo!!Hej cao odakle si? Ja trazim nekog za putovanje Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Posto nismo nasli 2 osobe, ortak mi otkazao, tako da moze jedna il dve osobe, moze apartman il neki ne preterano skup hotel, mesto nije bitno, samo da je Grcka, za ekskurzije i neka obilazenja na moru nisam.Odakle si ? i gde bi isao? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Cao svima, isla bih u Grcku, nije bitno mesto, moze 5 nocenja, 7, 9, 10, nebitno. Imam 32 godine. Zvog obaveza na poslu do 16. avgusta moram da se vratim. Javite se ako je neko slobodan u tom terminu Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Neko normalan za dogovor? jel ima nekog da se iskombinijemo sve u cugu i krenemo pocetkom Avg u najboljem slucaju.Znaci ne zanima me dal si musko ili zensko,ako si druzeljubiv/a super,ako nisi opet super,svoj sam covek ne ocekujem da me neko zabavlja i obrnuto.Trazim saputnika a ne srodnu dusu....Hej cao, gde bi isla na more? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2015 Drugarica i ja (obe po 26 god) bismo isle na Lefkadu u drugoj polovini avgusta. Problm je sto ni jedna od nas ne vozi a tamo nije potpun dozivljaj ako nemas neke prevozno sredstvo. Da li ima neko ko bi isao autom ili bio za to da iznajmimo auto tamo? Sto se tice smestaja, mozemo da nadjemo zajedno ili odvojeno (svejedno) ali bismo zajedno isli na okolne plaze itd... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2015 Ćao svima Imam 28 godina i ne želim da propustim more ove godine! Mogla bih da uzmem godišnji u periodu od 10. do 25.-26. avgusta pa bih volela da ga utrošim najpre u Grčkoj, mada sam otvorena i za MNE i Tursku.Bila sam mnogo puta u Grčkoj tako da mi odgovaraju sve varijante: nisam vozač, ali mogla bih da idem sa ekipicom u kolima, može bus, voz... Može od 5 do 10 dana. Mogu ostrva a može i Halkidiki. Tip letovanja: Može party letovanje, može bajs a može i chill out na plaži. Sve zavisi od tipa ljudi sa kojim bih išla. Samo da se ide! Jedina preferencija koju imam je da ide bar još jedna devojka a onda može i 150 momaka I da ne bude preskupo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2015 Pozdrav svima,Dakle, ja bih krenula u nedelju 09.08. vozom do Atine. Potreban mi je saputnik, saputnica... jer ne bih bas da putujem sama na deonici od Preseva do Grcke granice. Nemam neko realno opravdanje za "strah" ali vise bih volela da je jos neko sa mnom. Uzela bih Balkan Flex. 5 dana, pa bih u povratku (nakon nekih desetak dana) otisla i do Istanbula. Sve to moze da se uklopi u tih 5 dana koje nudi karta, s tim sto se ide preko Sofije jer ne postoji voz od Soluna do Istanbula..Dobro dosli su i saveti ko je putovao vozom na ovim deonicama... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2015 Ja sam putovala noćnim vozom od Beograda do Skoplja i nema potrebe da se plašiš da putuješ sama ,barem se meni činilo bezbedno da se putuje vozom. I deonica od Preševa pa nadalje nije ništa opasnija od drugih deonica. Ali svakako ti je bolje da imaš društvo jer je prilično dosadno kad putuješ sama. Vožnja vozom je jako iscprljujuća ,pogotovo kad budeš išla za Istanbul preko Sofije... Mada, svi drugačije reagujemo na putovanja Putovanje do Atine verovatno traje čitavu večnost...Ja sam se smorila do Skoplja... plus smo imali zastoj od 2 sata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2015 Meni odgovara polovina avgusta Grčka pa ako je neko zainteresovan neka piše:)CaoJel imas nesto posebno u planu ili? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2015 Ja sam putovala noćnim vozom od Beograda do Skoplja i nema potrebe da se plašiš da putuješ sama ,barem se meni činilo bezbedno da se putuje vozom. I deonica od Preševa pa nadalje nije ništa opasnija od drugih deonica. Ali svakako ti je bolje da imaš društvo jer je prilično dosadno kad putuješ sama. Vožnja vozom je jako iscprljujuća ,pogotovo kad budeš išla za Istanbul preko Sofije... Mada, svi drugačije reagujemo na putovanja Putovanje do Atine verovatno traje čitavu večnost...Ja sam se smorila do Skoplja... plus smo imali zastoj od 2 sata...Hvala Lora na odgovoru. Da, slazem se da je put pomalo iscrpljujuci ali imajuci u vidu da je to ipak voz, mozes da ustanes, prosetas, jednom recju nisi prikovan za sediste, pa mi je i iz tog razloga primamljivije... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2015 Ćao svima Imam 28 godina i ne želim da propustim more ove godine! Mogla bih da uzmem godišnji u periodu od 10. do 25.-26. avgusta pa bih volela da ga utrošim najpre u Grčkoj, mada sam otvorena i za MNE i Tursku.Bila sam mnogo puta u Grčkoj tako da mi odgovaraju sve varijante: nisam vozač, ali mogla bih da idem sa ekipicom u kolima, može bus, voz... Može od 5 do 10 dana. Mogu ostrva a može i Halkidiki. Tip letovanja: Može party letovanje, može bajs a može i chill out na plaži. Sve zavisi od tipa ljudi sa kojim bih išla. Samo da se ide! Jedina preferencija koju imam je da ide bar još jedna devojka a onda može i 150 momaka I da ne bude preskupo.Ako nisi nasla drustvo, nudim ti svoje.Imam 53 god.Zbog termina mog godisnjeg odmora,nisam mogla da idem sa svojim drustvom. Cilj je da podelimo troskove smestaja, jer ja tesko naci jednokrevetnu sobu.Meni je cilj odmor,setnja, lezanje na plazi.imam neke opcije za Dobre vode iUtjehu.Ako mislis da bi smo mogle da se slozimo, javi se. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2015 Drugarica i ja (obe po 26 god) bismo isle na Lefkadu u drugoj polovini avgusta. Problm je sto ni jedna od nas ne vozi a tamo nije potpun dozivljaj ako nemas neke prevozno sredstvo. Da li ima neko ko bi isao autom ili bio za to da iznajmimo auto tamo? Sto se tice smestaja, mozemo da nadjemo zajedno ili odvojeno (svejedno) ali bismo zajedno isli na okolne plaze itd...Isao bih od polovine avgusta,imam kola.90*Beograd.Ako ste za javite se... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 Ako je neka psiho - fizicki zdrava devojka raspolozena za zajednicko letovanje u Grckoj,krajem avgusta - pocetkom septembra, moze mi se javiti. Imam 47 godina, Bg, sportista,nepusac, zivim u Bg - u, i malo u Nemackoj. Interesovanja : knjige, muzika, film, jezici, sport, filozofija....Ako se prepozna neka, tu sam...kontakt, pa, ako ima smisla..krecemo : ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2015 (edited) Cao, trazim saputnicu za letovanje u Grckoj ili Crnoj Gori. Isli bi mojim kolima, Polazak sto pre, da bi povratak bio oko 17 avgusta. Musko sam, imam 35 god. Edited August 6, 2015 by panonski Share this post Link to post Share on other sites