Posted August 20, 2015 Krecem stopiranje po CG, od utorka, 25.8., nekih 10 dana, krecem iz PG, ka Kotoru, mozda jedan dan u Dubrovniku i Trebinje, pa se spustam ka Budvi, Baru i Ulcinju.Ako je neko po primorju, javite se da popijemo kafu i kupamo se =) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2016 Slučajno naiđoh na ovaj post. Novi sam član. Ako i ove godine neko bude hteo na crnogorsko primorje neka se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2016 (edited) Da ne otvaram sad novi topic napisacu ovde, pa ako je neko zaintersovan neka se javi. Naime planiram uskoro da idem od Beograda do CG primorja autostopom, pa ako neko hoce sa mnom neka se javi. Dali musko ili zensko nebitno je, samo da ne idem sam Bilo bi pozeljno da se javi neka zenska osoba (ne da bi ja nju muvao, smarao i ostale stvari) vec zato sto onda autostop dosta lakse ide i sa lakocom bi stigli do CG. Naravno ne moramo biti zajedno na primorju mozemo se kad stignemo dole odmah rastati i svako krenuti svojim putem, a mozemo i biti zajedno posto ja i ovako idem sam da nadjem neki posao i da ostanem dole neko vreme. Eto to je to u sustini.... ja sam mlad, komunikativan, opusten, normalan lik pa eto ako neko hoce neka se javi. Edited June 27, 2016 by lanmi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2016 11 hours ago, lanmi. said: Da ne otvaram sad novi topic napisacu ovde, pa ako je neko zaintersovan neka se javi. Naime planiram uskoro da idem od Beograda do CG primorja autostopom, pa ako neko hoce sa mnom neka se javi. Dali musko ili zensko nebitno je, samo da ne idem sam Bilo bi pozeljno da se javi neka zenska osoba (ne da bi ja nju muvao, smarao i ostale stvari) vec zato sto onda autostop dosta lakse ide i sa lakocom bi stigli do CG. Naravno ne moramo biti zajedno na primorju mozemo se kad stignemo dole odmah rastati i svako krenuti svojim putem, a mozemo i biti zajedno posto ja i ovako idem sam da nadjem neki posao i da ostanem dole neko vreme. Eto to je to u sustini.... ja sam mlad, komunikativan, opusten, normalan lik pa eto ako neko hoce neka se javi. Rado bi ti se pridružio, ja s devojkom idem isto stopom iz Zrenjanina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2016 Pa super, eto mozemo ici zajedno mada posto ti ides vec sa devojkom, kontam da vam je bolje sami da idete jer ovako ce nas biti troje pa ce teze ici, a vas dvoje sami cete relativno lako stici dole. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2016 lanmi idem ja za CG, tacnije budvu sad u julu za nekih desetak dana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2016 ja da se javim da sam prosle godine isla sama, od DU do Skadra u Albaniji, sjajno iskustvo najlosije je sto je bilo pokusaja muvanja ali ja to znam da sasecem Ici cu sad na Sea Dance, i par dana pre i posle sam u CG =) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 14 hours ago, Andja said: ja da se javim da sam prosle godine isla sama, od DU do Skadra u Albaniji, sjajno iskustvo najlosije je sto je bilo pokusaja muvanja ali ja to znam da sasecem Ici cu sad na Sea Dance, i par dana pre i posle sam u CG =) Hej Andjo, Radim na Sea Dance-u i nakon toga stopiram ka sestri u Trebinju. Vidim da je tvoj plan obrnut, ali ako se se slucajno predomislis i zatreba ti patrnerka za stop, viči Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2016 ja sam ovo stopirala prosle godine, ove cu biti samo par dana u CG =) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites