Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 months later...

Да ли је неко скоро ишао аутобусом или возом /да ли уопште они имају возове/ до Тиране, отишао бих на један дан доле па ако могу савети и искуства?

Albanija je jedina evropska zemlja koja nije spojena na evropsku željezničku mrežu, pa ćeš morat busom...

Jel zna neko u kolko kreću busevi od Struge do Tirane i obratno ili di bi to mogo  naći?

Iako ima svega 132 km, autobusi ovu razdaljinu prelaze za 4-5 sati, kažu ljudi loš put. Ono što sigurno znam je da ima 3 ili 4 busa u toku dana. Prvi je mislim u 11:00, zadnji je siguran sam u 23:00. Cena u jednom pravcu oko 10-tak evra. http://www.distancesfrom.com/map-from-Struga-to-Tirana-Albania/MapHistory/1311955.aspx

Ama kakva struga, ide gomila autobusa iz Prizrena/Prištine svakodnevno. Put ukupno traje 12 sati. Adio tursom do Prizrena (25 EUR povratna) + Prizren-Tirana (15 EUR povratna), stiže se za samo tri sata.

Imaju prevoznici iz Ulcinja("SAMSON TRAVEL"),voze do Tirane,mislim u jutarnjim satima kreće odande a oko 9 ujutro iz Ulcinja,i to svaki dan.Nadjite sajt firme pa ćete imati dobre informacije.Staje se i u Skadru.Ima jos jedna firma "ALBATOUR"...A kombiji voze često Ulcinj-Skadar.

Ja sam bila u junu i nisam mogla uganjati nikakav bus koji iz Ulcinja ide za Tiranu, a ni obratno - iz Tirane direktno za Ulcinj. Isla sam do Skadra pa presjedala.

Pozdrav svima :) Potrebna mi je informacija o prevozu iz Beograda za Tiranu ... OK mi je kombinacija Beograd - Priština, pa Priština - Tirana, ali mi ne odgovaraju polasci sa BAS-a. Pošto dolazim iz BIH, u 12:00 polazak mi ne odgovara, a svi sljedeći su grozni (dolaze u Prištinu u neko gluvo doba, pa me je malo strah) ...

Ima li nekih prevoznika da ne kreću sa autobuske? Savjeti neki?

I da, što se tiče pasoša, jer nemam ličnu (a nisam planirao vaditi još, iz nekih drugih razloga) kako ide ono oko kosovskog pečata?

Idi busom,Beograd-Struga...posle dalje za Tiranu..ali nema nista onda od Kosova.

Ja sam bila u junu i nisam mogla uganjati nikakav bus koji iz Ulcinja ide za Tiranu, a ni obratno - iz Tirane direktno za Ulcinj. Isla sam do Skadra pa presjedala.

Nisi se dobro informisala..ima ali krecu ranije ujutro,kazem ti oko 9h iz Ulcinja za Tiranu.Marvno staje i u Skadru.A imas i dosta kombija i taksija sto voze do Skadra..

Ja cu krajem avgusta za Tiranu i Sarandu. Posto dolazim iz Bosne,idem preko Novog Pazara, ali evo mozda ce nekom znaciti informacija... Prevoznik Benko Turs 92 Novi Pazar ide svaki dan u 06:00 iz Pazara za Prizren preko Zubinog Potoka, Kosovske Mitrovice, Vucitrna, Pristine i svih usputnih sela :) Karta od Pazara do Prizrena kosta 10eur, a povratna 15. Iz Prizrena ima puno vuseva za Tiranu, a 4 puta sedmicno idu i za primorje (Vlore i Saranda.) Povratna doSarande je 20eur, jednosmjerna 15.

Nisi se dobro informisala..ima ali krecu ranije ujutro,kazem ti oko 9h iz Ulcinja za Tiranu.Marvno staje i u Skadru.A imas i dosta kombija i taksija sto voze do Skadra..

Kombijem sam i isla do Skadra. Krenula sam rano, oko 8. A prije toga sam se teti koja radi na stanici vjerovatno popela na glavu zivkajuci je svako malo da je pitam za buseve za Tiranu jer sam negdje procitala da krecu u 8.30, navela sam i ime prevoznika. Nakon 3-4 dana provjeravanja u razlicita doba dana (nadala sam se da ce neko iz suprotne smjene znati nesto) mislim da je na spomen rijeci Tirana dobijala osip, a to se dalo osjetiti i po njenim odgovorima.

• 2 weeks later...

Ja cu krajem avgusta za Tiranu i Sarandu. Posto dolazim iz Bosne,idem preko Novog Pazara, ali evo mozda ce nekom znaciti informacija... Prevoznik Benko Turs 92 Novi Pazar ide svaki dan u 06:00 iz Pazara za Prizren preko Zubinog Potoka, Kosovske Mitrovice, Vucitrna, Pristine i svih usputnih sela :) Karta od Pazara do Prizrena kosta 10eur, a povratna 15. Iz Prizrena ima puno vuseva za Tiranu, a 4 puta sedmicno idu i za primorje (Vlore i Saranda.) Povratna doSarande je 20eur, jednosmjerna 15.

Hvala za informacije.

Kako si našao smeštaj u Sarandi? I po kojoj ceni?

Ja tražim preko airbnb-a, nikako da nađem po cenama o kojima su mi pričali.

A kontaktirao sam neke hostove, kažu da sajt lupa neke cene...