Posted February 6, 2016 Volela bih da nadjem zensku osobu , vesele prirode, radoznalu i zeljnu da menja tapete. Bilo bi idealno da mozemo da se smenjujemo u voznji, da moze "da podnese" malog lajavog psa. Preuzimam troskove puta i smestaja. Volela bih da poneki vikend izadjem iz grada, zaboravim na posao . Ukoliko ima zainteresovanih, pisite mi:-) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2016 Нисам женска особа, али за почетак можда не би било лоше да напишеш о ком граду се ради... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2016 Naravno da ne bi, u pravu si. Beograd. Naspisala sam "radoznala osoba"...a ti si prva. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2016 Cao ima zainteresovanih gde bi se islo ima li nekih detalja.... pozzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 15, 2016 oho Pozdrav! Ja treba da idem za Pariz krajem marta (26.03.) na koncert omiljene mi rock grupe iz dalekog Japana jos uvek trazim neku jeftinu opciju prevoza jer nisam pri parama i student sam no ovo mi je ili umri ili nista >< pa ukoliko idete na tu stranu sveta ako moze da se i ja uglavim.. 'menjanje tapeta' je prioritet za one koji vole da putuju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2016 (edited) Nazalost ne planiram put za Pariz ove godine. Verujem da ces naci povoljnu opciju u moru ponuda koje trenutno imamo oko nas. Puno srece. Srdacan pozdrav Edited February 17, 2016 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2016 (edited) Jeli samo za vikende ili bi u opciji bio i neki duzi put? Srbija ima mnogo sta da pokaze, kao i Bosna i zemlje nam bliske, ako se radi o par dana... Ja planiram na istocnu obalu Turske na ljeto, mozda i proljece Edited February 29, 2016 by Put i gitara Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2016 Radi se o vikendima, zasada. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2016 Pozdrav Ja sam ženska osoba koja je uvek zainteresovana za putovanja. Da li možeš precizirati koje destinacije te interesuju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2016 Pozdrav i tebi, Interesuju me puno mesta po Srbiji koja jos nisam videla, naravno i putovanja van domovine. Upoznah , bas ovde na forumu , jednu finu osobu, sa kojom sam obisla Suboticu /Segedin, i izvor Lisine. Bila sam u Toskani sa grupom i u Barseloni sama:-) O putu u Barselonu cu obavezno napisati par reci. Trenutno mi , nazalost, nije moguce planirati neke dalje destinacije, ali vikend ili produzeni vikend bi bio izvodljiv. Mozes li ti da kazes jos nesto, osim da si zensko i da si zainteresovana:-) Koje destinacije tebe interesuju? Veliki pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2016 Imam 22 godine i mnogo slobodnog vremena. Interesuje me ceo svet, ali zbog nedostatka novca trenutno me zanimaju zemlje u okruženju. Ja sam bila na turi Italija, Francuska, Španija. Kao i Budimpešta, Beč. I opet bih išla u te države. Takođe me interesuju i mesta u Srbiji, ima dosta toga što nisam posetila. Više volim gradove i poznata turistička mesta. Ako te nešto interesuje možeš me pitati i putem poruke. I drago mi je da čujem da si pronašla saputnike na ovom forumu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2016 Ajde idemo interrailom u julu po evropi treba nam vreca za spavanje malo love i puno energije. Javi se ako si za. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2016 Hvala na pozivu, nazalost neizvodljivo jer sam u radnom odnosu i ne mogu da "stvorim" toliko slobodnih dana. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2016 Ako je neko za neka se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2017 pozdrav ako hoces da nam se pridruzis dobro dosla si Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 3, 2017 Nisam ženska osoba,ali sam uvek rapoložen za vikend putovanja Javi se u pm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2017 Pozdrav. Ako dolazis nekad za Banja Luku javi se, imas besplatan smjestaj i vodica kroz grad. U povratku bih isla sa tobom do Beograda. Ako si zainteresovana javi se Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2017 Ja sam zainteresovana.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2017 ovo je odgovor za temu uopsteno ili za moj post? Zbunih se.. Ako nije za moj post izvini Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites