Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Koliko bi vam vremena trebalo da se spakujete kad bi oni likovi iz leteceg starta naleteli na vas?

:-D

Ne vise od 10ak minuta. To su prednosti malog stana, uvek znas gde ti se sta nalazi. ;)

Ne vise od 10-tak minuta. Toliko mi treba da se setim gde mi je pasosh  :-D

• Author

pasos, fotoaparat, garderoba i kozmetika su na 20cm jedno od drugog, kupaci je na metar i po dalje zajedno sa peshkirom za plazu, putna torba na pola metra...

5 minuta  :-D

Meni bi trebalo sat do sat i po, najvishe dva... Eventualno 2 i po. U krajnjoj liniji tri sata. Ako bismo bash morali zalaziti u endemske ekstreme onda bismo i nakamchili jedno 4 sata...

dodjavola, a ja ih svaki put kad ih vidim iz daleka zaobidjem! (mislim, te iz 'leteceg starta' :))

u principu, osim sto nemam ranac u kome bih ponela sve sto mi treba, ne bi mi trebalo vise od 5' da to i spakujem i jos isto toliko da se recimo obucem, al sam sigurna da bih imala otezavajucu okolnost ukucana cija se vizija mog zivota nekako ne uklapa u startno uzletanje pa bi onda u raspravi o zivotnim filozofijama i ljudskim pravima verovatno proslo jos neko vreme :lol:  ali ako bih se iskrala da me niko ne primeti, onda tako, desetak minuta :) u stvari, mislim da mi je toliko u proseku potrebno gde god da idem :)

• Author

Ja uvek tvrdim "ono sto mama ne zna, mamu ne boli"

a s obzirom da zivim u drugom gradu... mama ne bi ni skontala da sam otputovala negde...  :-D