Posted January 25, 2017 Da li znate nekog ko zivi par godina u Srbiji a da je US drzavljanin, kako popunjava poresku prijavu, neka info koliki je otprilike godisnje iznos? NA netu milion razlicitih informacija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 Evo sam sebi da odgovorim, ukoliko nekad nekom bude trebalo. Postoji jedna osoba na sajtu ambasade sa kojom sam kontaktirao, 150$ naplacuje popunu tax forme. Mr. Aleksandar Mandic Tel: 381 11 391 0804 I ima i jedna agencija koja radi povracaj poreza za studente koji su na W&T, ali popunjavaju i za Amere taksu. Cena je 6000, sto je mnogo jeftinije. http://easytaxstore.com/contact-us Ne mogu da verujem da sam 2 dana guglao i nisam mogao da nadjem nista o ovome... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2017 (edited) sve informacije o ovome su fejsbuk grupi, americans/foreigners in belgrade. Edited January 27, 2017 by chivitli sklonjen višak Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2017 Nisam imao net na Kubi ovih dana, inače bih te odmah uputio na Easy Tax Store Oni imaju fokus na studente sa programa, ali rade svima. Radili su i meni Za koga ti treba? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 31, 2017 Za devojku, culi smo se vec sa njima, treba da odem do NSa uskoro. I jeftini su. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2017 Bio sam preko vikenda u NS, u petak smo to odradili. Super lik, americki drzavljanin a nas covek, tako da zna dobro sve situacije. 6000 dinara je i brzo smo zavrsili. Do 105 000$ se porez samo prijavljuje, ne placa se nista za ovu godinu pa tako da znate ako bude nekad nekom trebalo gde da obracuna taksu. Moze cak i preko mejla da mu se posalju papiri i posle dobijete kopiju poreske prijave. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites