Posted May 10, 2017 Dakle, kao sto naslov kaze, sinoc sam slucajno gledao neke letove i za oko mi je zapala jedna relativno jeftina kombinacija (o kojoj od ranije razmisljam) Budimpesta - Fuerteventura 46e polazak 21. Maj, a povratak sa drugog ostrva Lanzarote 24. Maja po ceni od 40e . Trajekt izmedju ostrva je 14e i saobraca vise puta na dan. Nesto se razmisljam da li bi bilo pametno krenuti na tako kratak put, ali mi je cena privlacna za neko budget putovanje . Vozom iz Beograda do Budimpeste (kupiti kartu NS-Bud 20e povratna). Smestaj je 25e po osobi za 2 noci dakle 2 x dve noci na 2 ostrva preko Airbnb. Ukupni troskovi puta su okvirno 175e po osobi. Ima li neko zainteresovan, ili mozda ima neki predlog, bilo bolji ili gori Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2017 Bolji predlog bi bio da samo mozda produzis boravak tamo Ima i bas jako jeftinih letova iz Nemacke za Maroko u junu, pa eto, mozda mozes i da menjas destinaciju i pravis novu kombinaciju. https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-germany-to-morocco-for-only-e19/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2017 Tesko da mogu da produzim, knap sam sa vremnom, a doslo mi da negde malo idem Generalno, ovo je odlicna ideja sto si predlozio, Jun mi je nategnut da idem ali mislim i da bih uspeo, zaista ima za 40e povratna do Maroka a za 40e ima povratna do Dortmunda iz Nis-a, i to dan pre polaska za Maroko a povratak dan posle povratka u Nemacku. Pa, ako je neko zainteresovan, termin 12-21. Jun, u sto jeftinijoj varijanti naravno, nek se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2017 Ćao, svakako ne mogu ići u tvojim terminima, ali iz sopstvenog iskustva ti govorim da ako budeš išao vozom od Bg do Bd samo putovanje do Kanarskih ostrva (+ povratak) može da ti ispadne duže od samog boravka tamo Slažem se i sa Dragančetom da je ipak destinacija predaleka za tako kratak boravak, bolje da ideš kada budeš mogao duže da ostaneš. Ja nisam bila na Kanarskim ostrvima, ali je jedna moja prijateljica bila sada u feburaru, kada je kod nas bila zima tamo je bilo kasno proleće, sa oko 25 stepeni preko dana i sa sve kupanjem u otvorenom (grejanom) bazenu. U tom smislu ja već razmišljam o varijatni da sledeće zime umesto na skijanje odem na Gran Kanariju Cene u tom periodu pre marta su znatno povoljnije (a vreme je idealno, čak i za kupanje); već od marta tamo kreće sezona. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2017 Ma slazem se ja u potpunosti sa vama, isao bi ja na duze svakako ali nisam na godisnjem, ovo sam mislio nekih par dana da ugrabim, da odmorim od posla i odletim negde Svakako da je voz opcija koja je vremenski zahtevna, ali nekad mi je i dozivljaj i put do Bud vozom jedan vid odmora i provoda, a tako sam i do sad radio, i kad sam isao u Izrael i u Vijetnam i uvek do Bud vozom (kad iz Bg sve skupo) U svakom slucaju, sacekacu onda neki drugi period i otici negde na duze. Hvala na savetima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2017 Pozdrav svima. Da li neko moze da mi pomogne oko registrovanja na Airbnb i da mi posalje pozivnicu ukoliko i dalje vaze popusti na pozivnicu. Kako airbnb rezervise moj novac i da li je to ceo iznos? Mozda su moja pitanja glupa ali prvi put putujem na ovaj nacin. Kupila san kate za Spaniju ali su mi iskrsli problemi oko smestaja tako da moram da nadjem nesto jeftno inace mi propadaju karte. nadam se da ce neko da mi pomogne. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2017 Poslao sam ti poruku, pa vec pitaj ako ti nesto nije jasno. Na Airbnbu nema rezervacije u smislu, da rezervises, pa platis na licu mesta, vec istog momenta kad rezervises, skinu ti novac sa kartice, ceo iznos. Postoje odredjena pravila za eventualno otkazivanje rezervacije i koliko se novca vraca i ona zavise od smestaja do smestaja. Pojedini smestaji nude instant rezervaciju, kao sto se radi npr. na bookingu, dok je kod drugih preporucljivo poslati prvo mejl domacinu i raspitati se za detalje, pa on resi da li ce da autorizuje rezervaciju, nakon cega vrsis placanje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites