Posted July 7, 2017 Ćao svima Moje pitanje je da li ovde ima ljudi iz Niša koji su zainteresovani za planinarenja? Mene to baš zanima, međutim niko od društva nije u tom svetu :/ pa mi je glupo da idem sama. Mnogo je zabavnije kada se ide sa nekim, pa makar i sa jednom osobom. Ja bih išla preko planinarskog društva Mosor, ili Železničar, oni stalno organizuju akcije. Nadam se da će neko da se javi. 😁 Planinarski pozdrav! ☺🌲 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2017 Milena slobodno idi sama na planinarenja, nije glupo i tamo ces lako upoznati ljude. Pocni od izleta, a mozes otici i na sastanak pl. drustva pa i tu nekog upoznati. Dan u prirodi posle radne nedelje je izvanredna stvar. Sent from my LG-H500 using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2017 Išla sam jednom i bilo mi je nekako tužno :/ svi se druže, smeju, zezaju, a ja sama. 😦 Ali je to bila akcija za celu državu, pa je bilo baš puno ljudi. Moraću da probam nekad neku manju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2017 Cao Milena, ja sam se nedavno uclanila u planinarsko drustvo u Bg. I krenula na putovanja sama i upoznala neke ok ljude. Probaj sa kracim jednodnevnim akcijama ili sto mislim da je najbolje 2-3 dana. Ja sam u PD Zeleznicar, ako ti se neka njihova akcija dopadne, a prijavimo se i ti i ja, imas drustvo za taj put dok se ne naviknes Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2017 Cao! Meni je svejedno, ja bih isla na sve akcije A ti si iz BG-a? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites