December 25, 200717 yr Author I ja sam za to da se krene sinobusom iz NS u subotu, u 7.15 ujutru. Ko hoce, moze da prespava kod mene, ima mesta kol'ko volish...
December 27, 200717 yr Ok. Koliko vidim, sve smo se dogovorili. Na Zeljeznickoj stanicu u subotu u Novom Sadu oko 7 sati ujutro. 1 Pitanje. Ne znam nikog od vas. Kako cu vas prepoznati? Ili ovo spada medju glupa pitanja? Pozdrav
December 27, 200717 yr Author Traži ljude koji nose bedž "Klub putnika Srbije" sa našim logoom Prepoznaćeš nas, neće biti tako mnogo sveta na ž. stanici u subotu u 7 ujutru... valjda
December 28, 200717 yr preuzimam na sebe da kod tvrdjave i samosatana ispricam malko istorijata dok vas ne podavim pa pozelenite
December 30, 200717 yr Author Evo nekih mojih fotki, možda su malo nevesele al tak'a tematika, šta ćete... https://www.klubputnika.org/foto/thumbnails.php?album=70
January 2, 200817 yr fotke su fantasticne, zaista. onaj ton sivila koji nas je pratio sve vreme je i na njima prisutan, kao i hladnoca. zaista su sjajne, kao i komentari. inace, setnja je bila divna. gde cemo sledece? ja nisam bila u araci.
February 10, 200817 yr jao ljudi kako su vam dobre fotke! zao mi je sto nisam mogla i ja da vam se pridruzim