Sri Lanka

703 posts in this topic

Super, koliko se sjecam ja sam kupio kartu mjesec dana unaprijed, i odma ispunio za vizu. Viza tezina od 1 do 5 , 1. To je njima cisto samo da se napuni malo vise drzavni budzet ne interesije ih nista,online sve ispunis. Pazi da ne napravis nikakau gresko kod vlastitog imena i prezimena, inace ces doci na granicu i moraces ponovo da platis vizu( source: momku koji je dosao sa mnom avionom upisao pogesno broj pasosa pa su mu jos jednom uzeli pare za vizu...) 

Evo vratih se pre par dana sa Lanke, sve je kako je aleksadaart napisao, jeftino, lagano. Malo pada neka kisa pa to smara ali prezivi se sa dobrom opremom. Naseslili se neki Rusi dole da obalu pa su u nekim lokacijama digli cene i doneli svoj istocnoevropski vibe ( preskociti Unawatunu), ali van toga je sve cool.

ako nekom treba nesto konkretno sa kraja 2023, neka vice!

Zdravo svima, interesujem se za ovu destinaciju - u sopstvenoj režiji. Dobro mi došli saveti za kretanje po ostrvu, konkretno kako od - do lokaliteta u unutrašnjosti ostrva (Anuradhapura, Sigiriya, Polonnaruwa, Dambulla...). Nisam za opciju ugovaranja privatnog vozača (što se vidim često pominje kao opcija) zato me interesuje kako ste ovo izveli kao i koja mesta ste birali za smeštaj kao baze za obilaske...