Posted January 8, 2018 Pozdrav Planiram put u više zemalja Bliskog Istoka, ali najpovoljnija i najjednostavnija ruta je preko Izraela. Znam da postoje određeni problemi u nekim arapskim zemljama ukoliko imate izraelski pečat u pasošu, ali htio bih da znam više o ovome. Prije svega bih htio da posjetim Liban, ali nisam siguran da li je moguće preći njihovu granicu iz Izraela. Čitao sam nešto na internetu, ali nisam mogao naći konkretan odgovor. Može li neko ko je putovao u toj regiji da mi da konkretan odgovor? Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2018 6 hours ago, Lazar47 said: Pozdrav Planiram put u više zemalja Bliskog Istoka, ali najpovoljnija i najjednostavnija ruta je preko Izraela. Znam da postoje određeni problemi u nekim arapskim zemljama ukoliko imate izraelski pečat u pasošu, ali htio bih da znam više o ovome. Prije svega bih htio da posjetim Liban, ali nisam siguran da li je moguće preći njihovu granicu iz Izraela. Čitao sam nešto na internetu, ali nisam mogao naći konkretan odgovor. Može li neko ko je putovao u toj regiji da mi da konkretan odgovor? Hvala Ne moze se u Liban posle Izraela. Ako hoces da posetis obe zemlje, idi prvo u Liban pa onda u Izrael. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2018 I u tom slucaju biti spreman na dosta ispitivanja o tom putu u Liban od strane Izraelaca na aerodromima/granicnim prelazima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2018 Mislim da se kopnenim putem iz Izraela u Liban nikako ne može, granični prelaz zatvoren u potpunosti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites