Posted January 17, 2018 Pozdrav svima prvo, imam par pitanja u vezi ove avio kompanije: 1.Da li je neko putovao preko njih?Da li su sigurni? 2.Da li je neko placao online kartu par meseci unapred? A sada ovo ostalo... Planiram da idem za Kubu, Havana 06.08. do 26.08. i gledam malo samostalna rezija i vidim jeftinije je no preko agencije, posto ja nemam problema da putujem sam zasto bih placao duplo skuplje logicno hehe.Preko ove kompanije cijena karte je 330e. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2018 1. Totalno su nesigurni, ljuljaju se levo desno, cim dune jaci vetar 2. Mislis, ukrasce ti pare i ostaviti te bez karte? Aj, sad, ozbiljno Aeroflot je najveca ruska aviokompanija, koja poseduje flotu od 224 aviona i leti na 129 destinacija. Zar mislis da je njima stalo da zajebavaju jednog prosecnog Balkanca kojem je u krvi pomisao da ce uvek neko da ga zavrne? Batali taj nas mentalitet, opusteno kupuj kartu i putuj slobodno! PS: Iz Nemacke cesto mogu da se nadju last-minute letovi ili paketi let+smestaj za male pare, kako za Kubu, tako i za ostale karipske destinacije. Evo, trenutno aktuelno, let iz Dizeldorfa za Kubu, 20. januara, plus 7 dana smestaj u hotelu sa 3*, all inclusive, za 376 evra http://www.exbir.de/das-ist-aktuell-extrem-billig/15848-kuba-pauschalreise-gran-caribe-villa-tortuga.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2018 @mikeliiiii iz kog mesta si nasao za 330e, ja sam iz Bg-a nasao za 525 za mart. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2018 Uff hvala na odgovoru, kako ide posle kupovine online? Taj dan kada dodjem na aedrom sta kako? @Bokinjo ja sam iz Crne Gore, Podgorica ali na pretrazivac sam stavio Srbija-Rusija-Kuba i to za Avgust tek Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2018 7 hours ago, mikeliiiii said: ja sam iz Crne Gore, Podgorica ali na pretrazivac sam stavio Srbija-Rusija-Kuba A no đe bi drugo Crnogorac i mogâ ić? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2018 8 hours ago, mikeliiiii said: Uff hvala na odgovoru, kako ide posle kupovine online? Taj dan kada dodjem na aedrom sta kako? Prvo kupi, pa ces imati nekoliko meseci da iscitas sve i pripremis se. Proceprkaj malo po sajtu aeroflota, pise sigurno sta i kako. Ukratko, nakon online kupovine, dobijes potvrdu na mejl, sa brojem rezervacije. U principu, mislim da samo sa pasosem ides na check-in salter, izdaju ti boarding kartu, prolazis bezbednosnu kontrolu i ukrcavas se na let. Moguce da postoji opcija online check-in, u tom slucaju, ako zelis, mozes da se cekiras online, obicno dan pred let i sam istampas boarding kartu i poneses je sa sobom. Ili mozes da se cekiras i na automatu na aerodromu. Tad nije lose mozda samo zabeleziti broj rezervacije iz mejla, moze da zatreba (kombinacija 5-6 slova i cifara, najcesce, npr WT5Y7U), Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites