Posted April 7, 2010 Pozdrav svim putnicima.Pisem iz Makedonije.Planiram da uskoro putujem vozom na relaciji Beograd-Minhen.Jel mi moze neko reci vise o ovu relaciju???Iskustva???Koja je cena za jedan pravac,povratan bilet,kad ima vozove za ovu relaciju??? Ovde sam nasao jedino samo raspored putovanja.Mislim da ovo nije jedina linija. http://212.62.59.84:8080/Redvoznje/vozovinarelaciji.php Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2010 Naravno ne mora biti put striktno vozom.Ako neko zna cenu autobusom na relaciji Beograd-Minhen bio bi neizmerno zahvalan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2010 Ja ne znam nista ni o vozu ni o autobusu za Minhen, al znam da kod Lufthanse jos uvek moze da se nadje povratna karta Bgd-Minhen za 99 eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2010 Evo cenovnik za autobus: http://www.panonijabus.com/cenovnik.php Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2010 Hvala. Sad jos neko da napise nesto o vozom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Povratna avionska za Maj Lufthansom 83€ ako se bukira preko www.expedia.de Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 od 20. aprola se menja red voznje pa voz krece(direktno0z Minhen u 5:36 ujutro. na sajtu zel. Srbije ne moze da se vidi cena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Povratna karta Beograd- Minhen je oko 140 evra od dana primene novog reda voznje (13.dec. '09). Ne znam da li se nesto menjalo od tada. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Povratna karta Beograd- Minhen je oko 140 evra od dana primene novog reda voznje (13.dec. '09). Ne znam da li se nesto menjalo od tada. Tako sam i ja videla na bahn.de, da je 137 eur povratna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Jos jedan bus za Minhen... http://www.autoturist-ns.com/autobuske-karte/autobuske-linije-nemacka/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2010 Sto se voza tice...skupo to 140 E. Koristi Speciale...MAV je potpisao ugovor za povlascene cene do vecih gradova u okruzenju, konkretno do Minhena koristis: Bg-Budapest - special povratna je 26 E Budapest- Munchen - special povratna cca 60 E Putuje se Raijletom (http://en.wikipedia.org/wiki/Railjet) kome skidam kapu, voz je perverzija, ide prosecno 160, a u planu je rekonstrukcija i prosek preko 200 km/h. Mozda ce nekom znaciti speciali iz Bp: -31 E povratna za Bec, dobija se vaucer za 48 h koriscenja svih vidova javnog prevoza u Becu -26 E Beograd special -cca 40 E Prag, Grac, Brasov -cca 60 E Venecija, Minhen, Drezden, Berlin, Varsava, Ljubljana, Bukurest -cca 80 E Cirih, Hamburg, Keln, Krakov Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2010 Hvala svima na odgovorima.Evo danas mi poslali povratni majl iz Zeleznica Srbije.Cena vozom na relaciji Beograd Minhen je 146 eura.Preskupo brate.Ostaje varijanta da se uzmu ovi specijali ili direkt autobusom.Ja bi avionom,al ja i letenja ne idemo zajedno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2010 Sto se voza tice...skupo to 140 E. Koristi Speciale...MAV je potpisao ugovor za povlascene cene do vecih gradova u okruzenju, konkretno do Minhena koristis: Bg-Budapest - special povratna je 26 E Budapest- Munchen - special povratna cca 60 E Putuje se Raijletom (http://en.wikipedia.org/wiki/Railjet) kome skidam kapu, voz je perverzija, ide prosecno 160, a u planu je rekonstrukcija i prosek preko 200 km/h. Mozda ce nekom znaciti speciali iz Bp: -31 E povratna za Bec, dobija se vaucer za 48 h koriscenja svih vidova javnog prevoza u Becu -26 E Beograd special -cca 40 E Prag, Grac, Brasov -cca 60 E Venecija, Minhen, Drezden, Berlin, Varsava, Ljubljana, Bukurest -cca 80 E Cirih, Hamburg, Keln, Krakov pozdrav svima! ja sam nova na forumu ali mi jako treba vaša pomoć! treba za što manje para da stignem do minhena i nazad za beograd. neka varijanta koja uključuje gore pomenute vaučere za korišćenje javnog prevoza bi bila vrlo dobrodošla! daklem, vidim ovde neke specijale pa, kako da dođem do njih?to bi bilo baš dobro! iskreno, i beč je u opciji tako da ako neko ima preporuke za jeftin put do beča ja se unapred zahvaljujem! hotele sam gledala i za beč i za minhen preko neta i vidim da ima bosta povoljno to sve. sad je dakle presudna cena puta i to će me opredeliti za destinaciju.... ja sam pre za minhen al ako je mnogo skuplje.... gledala sam i ponude naših turističkih agencija za varijante 2 noćenja, 4 dana beč autobusom. ima za 99 evra kod argus tursa. da li je neko bio? meni se sve nekako čini da uštediš dosta para ako sam režiraš put.... jedino, ako odem u mnihen u solo programu, ne znam kako da se organizujem da obiđem Nojšvanštajn jer je malo daleko. tu bi mi bilo dobro da idem organizovano al nekako kad ideš sa turom baš nemaš slobode... nemam pojma.... ako neko ima neki savet da mi da, molim vas dajte! hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2010 Vec smo par puta pricali da kod Lufthanse postoje promotivne povratne karte od 99€, ili ako se kupuju preko agencija Opodo, Expedia i slicnih kostaju cak i manje. Treba ih kupiti par meseci unapred. Do Neuschwanstein-a uopste nije tesko doci. Postoji Bayern-Ticket, vazi za sve regionalne vozove za celi dan i kosta 20€ za jednu osobu ili 28€ za max. 5 osoba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2019 Da ozivimo ovu temu :) da li i dalje postoji ova linija uopste, i da li sada ide samo iz novog sada posto nacuh da ne rade do daljnjeg vozovi izmedju bg i ns? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2019 Ne postoji linija Beograd Centar Minhen. Voz 342 iz Novog Sada ide u Budapest Keleti. Iz Budapest Keleti hvataš voz za Minhen. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2019 Iz Beograda možeš direktno za Zagreb odakle imaš noćni voz za Minhen. Ovo je sa sajta srbvoz.rs Quote МИНХЕН СПЕЦИЈАЛ Релација 2. разред EUR Via Шид 171, 00 Verujem da ako kupiš karte odvojeno možeš da prođeš jeftinije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2019 Presedanje u Kelebiji Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2019 2 hours ago, wildchild said: Presedanje u Kelebiji odakle krece taj voz i gde ide? NS - budimepsta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2019 (edited) Polazak voza je u 10:57 časova iz stanice Novi Sad sa dolaskom u stanicu Kelebija u 14:16 časova. Polazak iz Kelebije po prelasku putnika u redovnu garnituru voza ka Budimpešti je u 14:46 časova. U Budapest Keleti voz stiže u 18.04 h. Edited March 30, 2019 by easy rider Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites