Posted March 5, 2013 Zdravo svima, Može li neko da mi preporuči neki dobar (čist i povoljan ) hostel u Madridu? Ja sam bila u No Name City Hostelu, koji je u blizini Puerta de Sol-a i glavnog trga, a i stanica metroa je veoma blizu. Hostel je bio ok, cist, osoblje ljubazno, besplatan wifi i dorucak uracunat... ali oni imaju samo visekrevetne spavaonice... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2013 Hotel Sterling...sjajan, placen 25e po noci i osobi...mislim da nema 4 zvezdica samo zato sto je manji i nema dodatne dzidza-bidze (nemam iskreno pojma sta treba da ima hotel sa 4-5 zvezdica)...sve vrhunski i prilicno blizu centra Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 ja sam jednom prilikom bila u ovom hostelu: http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Students-Hostel-Luis-Velez/Madrid/4318 jako, jako cist, iako su zajednicka kupatila, besprekorna su. lokacija je odlicna i bio je super jeftin pre nekoliko godina. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 7, 2013 ja sam bio ovde http://www.hostaljemasaca-palma61.com soba pristojna, veliki krevet, kupatilo novo. cisto i uredno. oko 25 - 30 evra po osobi i sobi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 Pa jedino mi je zao sto sam prvo isao u Barsu na 14 dana pa onda tek u Madrid....Prelep veliki grad, ali sam toliko bio impresioniran Barselonom da je mozda i nepravedno da sad pricam svoje utiske, sve u svemu nema price, prelepo!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2013 Hotel Sterling...sjajan, placen 25e po noci i osobi... Ljudi po forumu obično prođu fantastično jeftino, a kad pokušam to isto - mućak. U čemu je fora? Gledam sad booking.com za taj hotel, 10. jul 5 noćenja, dvokrevetna soba skoro 100 evra noć. Odem na sajt hotela, najjeftinija opcija je dvokrevetna soba za 66,75 evra i to je sa 25 % popusta za rani booking (doručak je uključen). Da li je tih 50 e bilo nešto mnogo davno ili ste naleteli na neki dodatni popust u sred zime? Ili vi niste dobili korpu sa voćem koju sad daju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2013 Pogledaj na http://www.hotelscombined.com/ ,sad bas gledam te tvoje datume i ima dosta hostela i hostala za 12-15 eura u dvokrevetnoj sobi po osobi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2013 Imas hostel Pacios odmah kod Atoce glavne zeleznicke stanice jeftin je i solidan, zapravo je stan pretvoren u hostel. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2013 Hotel Sterling...sjajan, placen 25e po noci i osobi... Ljudi po forumu obično prođu fantastično jeftino, a kad pokušam to isto - mućak. U čemu je fora? Gledam sad booking.com za taj hotel, 10. jul 5 noćenja, dvokrevetna soba skoro 100 evra noć. Odem na sajt hotela, najjeftinija opcija je dvokrevetna soba za 66,75 evra i to je sa 25 % popusta za rani booking (doručak je uključen). Da li je tih 50 e bilo nešto mnogo davno ili ste naleteli na neki dodatni popust u sred zime? Ili vi niste dobili korpu sa voćem koju sad daju? Prosli jul Ne secam se da li je bila normalna cena... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2013 Za te hostAle je dobar sajt www.infohostal.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2013 Zdarvo svima Planirm da posetim Madrid u oktobru pa me interesuje, prema vama koji ste bili, koliko je dana optimalno provesti u ovom gradu? Da se obidju poznate znamenitosti i oseti ta atmosvera o kojoj pricate a da ne bude "padanje s nogu"? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2013 Sve zavisi šta te sve zanima, po meni optimalno je 5 dana, ako ne želiš da lomite noge... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2013 oko 5-6 dana, zavisi koliko hoces da se udubljujes i sta volis. ako volis buvljake uklopi da budes tamo u nedelju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2013 6-7 dana je idealno, u tom slucaju imas vremena da posetis i Toledo i El Escorial na miru. Kada si u Madridu, pored svih lepih stvari tamo, ne propusti da pogledas sta se zbiva u CaixaForum-u, odlican izlozbeno-drustveni prostor http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforummadrid/caixaforummadrid_es.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2013 Jako se slabo snalazim po ovim forumima (ovo mi je prvi u životu). Ono što me konkretno zanima je Španija u globalu. Ako postoji posebna tema, molim da mi je neko prosledi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 21, 2014 5dana je dovoljno,grad je prelep, sto se tice smestaja www.wimdu.com rohaccomodation - iznajmili smo sobu muz i ja u stanu gde se izdaju jos 2 sobe sve je vrlo cisto a metro stanica je na minut od stana. do centra metroom treba 10min. cena je ja mislim bila oko 25e za nas dvoje!!nocenje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 Ljudi jel ovaj bus koji ide od aerodroma do centra 24 h dnevno, u funkciji, jel se neko vozio sa njim skorije? Vidim da je karta 5 eura, i da ima nocne polaske sa Plaza De Cibeles... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 Викитравел, који је доста поуздан и редовно ажуриран по питању транспорта у већим градовима у Европи каже да јесте: http://wikitravel.org/en/Madrid#By_plane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2014 Ljudi jel ovaj bus koji ide od aerodroma do centra 24 h dnevno, u funkciji, jel se neko vozio sa njim skorije? Vidim da je karta 5 eura, i da ima nocne polaske sa Plaza De Cibeles... Jeste, noćni bus ti je sigurica, kreće tačno u minut, i do aerodroma stigne brženego po danu jer nema gužve. Cena je 5E a karte kupuješ kod vozača. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2014 Koja je verovatnoća da samo baneš u neki ekstra jeftin hostel,tj. da ekstra jeftino prodješ ? I koji bi to bio? (pitanje za one koji su bili na licu mesta) Meni bukvalno treba na jedno noćenje bez ikakvih ostalih uslova.Period je avgust... )))) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2014 I ja sam bio u Spaniji na maturalcu prejako je bilo zaista , putovanje jest malo tesko jer se ide busom mi smo bili u Madridu između ostalogmore jeodlicno toplo dobro puno ljudi fine plaze .Samo dosta su skupi npr za pozive prema nama ili tako nesto preporucujem Smartgroschen applikaciju jer je jeftina pravo .hrana je relativno jeftina . piće ako kupujete u super marketima je takođeer pristupacno samo zavisi koliko mozete popit :PPP jhaha Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2014 ja sam bila u room007 ventura hostelu, osmokrevetna soba mix, 16e noc. odsela sam dvaput i prvi put je bila na drugom spratu i sve je bilo novo i savrseno (imas svoju uticnicu i svoje nocno svetlo,wc i tus u sobi) ali drugi put sam dobila na prvom spratu i bilo je vec malo propalo. drugarica je odsela u Cat's hostelu i taj je jako lep a nocenje je 13e! takodje,hosteli organizuju razne aktivnosti,ali npr za turu po klubovima mnogo je jeftinije jednostavno pratiti grupu i upoznavati ljude i piti ispred kluba a ne unutra sto se jela tice,ne propustite churrose sa cokoladom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 7, 2015 Neki savet za jeftine suvenire u kraljevskome Madridu? Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2019 Pozdrav Da li neko odavde planira da poseti Madrid za Uskrsnje praznike? Imam kartu za Madrid, ali nazalost grad me ne odusevljava, sa slika mi deluje kao betonski grad bez onog juznoevropskog duha. Kako steci taj osecaj autenticnog spanskog duha u ovako (meni naizgled) bezlicnom gradu? Molim nekoga ko je posetio ili zivi u Madridu, da me razuveri svojim iskustvom. Zahvaljujem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2019 48 minutes ago, Kej said: Pozdrav Da li neko odavde planira da poseti Madrid za Uskrsnje praznike? Imam kartu za Madrid, ali nazalost grad me ne odusevljava, sa slika mi deluje kao betonski grad bez onog juznoevropskog duha. Kako steci taj osecaj autenticnog spanskog duha u ovako (meni naizgled) bezlicnom gradu? Molim nekoga ko je posetio ili zivi u Madridu, da me razuveri svojim iskustvom. Zahvaljujem. Bio sam više puta u Madridu i imam malo pomešana osećanja prema njemu tako da možda nisam najbolji da te razuverim za to. Ali mogu da predložim Toledo koji je lepi srednjevekovni gradić na oko sat vremena od Madrida. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites