April 3, 200817 yr Ha, dobra ideja! Možemo da organizujemo jedno okupljanje u čast hiljaditog člana, uz njegovo/njeno obavezno prisustvo, ako je iz Srbije Predsednik će vam čak dopustiti i da rakijate
April 4, 200817 yr odakle god da je * samo da je u srbiji. Idemo da ga/je posetimo zvanichno! A poklon majica sa natpisom 1 u 1000
April 7, 200817 yr Sad samo još da gukne da li je zainteresovana da konzumira svoju nagradu... tj da nas upozna na prigodnoj fešti
April 8, 200817 yr Mislim da bi KPS mogao castiti doticnu damu sa jednim lepim putovanjem na Maldivska ostrva u trajanju od jedno mesec dana. Taman toliko vazi viza. Tek toliko da pokazete da ste ozbiljna firma! Naravno, pred ispracaj na put morate napraviti malu zakusku s peceni prasici i `ladno pivo....
April 11, 200817 yr Sad samo još da gukne da li je zainteresovana da konzumira svoju nagradu... tj da nas upozna na prigodnoj fešti a mozhda je stidljiva.. ;] nek joj neko uputi pm sas linkom ovog topika..
April 11, 200817 yr Pa posto se doticna Tanja ne javlja ja sam za to da pozovemo na zurku 1001. do 1007. clana foruma A gde ce biti zurka?
April 11, 200817 yr Eto... skoro pa rešenje... ...ako nastavite ovako sa dogovorom, biće to jedna veeeelika žurka. A možda da ipak zaokružimo na 1024, a ?
May 29, 200817 yr Sviđa mi se ta inicijativa sa brojanjem... što se mene tiče, milioniti član foruma ima besplatno piće
June 20, 200817 yr Samo da se javim i pozdravim ljude koji su napravili ovaj sajt i forum! Veoma korisne informacije se ovde mogu naći. Hvala!