Jump to content

Featured Replies

Povratna vozna karta za Bec je oko 70 evra. Da li moze da se prodje jeftinije ako se uzme karta za Budimpestu (26 evra) pa onda posebno Budimpesta- Bec (cuo sam da postoje neke karte od 13 evra u jednom pravcu)?

Tako je:

1 darab SparSchiene-Fort.1: 13,00 euró/fő (odaút) u jednom pravcu

odaút:

BUDAPEST* - WIEN*, 2012.10.18 ülőhely (2.osztály)

Az alábbi eljutásokhoz kötelező a helybiztosítás. Az ár a helybiztosítás díját tartalmazza.

Kérjük, válasszon vonatot!

06:05 Budapest-Keleti 09:00 Wien Westbf 2:55  

-

07:10 Budapest-Keleti 10:00 Wien Westbf 2:50  

-

11:10 Budapest-Keleti 14:00 Wien Westbf 2:50  

-

13:10 Budapest-Keleti 16:00 Wien Westbf 2:50  

-

15:10 Budapest-Keleti 18:00 Wien Westbf 2:50  

-

17:10 Budapest-Keleti 20:00 Wien Westbf 2:50  

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslvzs/ji

Povratna vozna karta za Bec je oko 70 evra. Da li moze da se prodje jeftinije ako se uzme karta za Budimpestu (26 evra) pa onda posebno Budimpesta- Bec (cuo sam da postoje neke karte od 13 evra u jednom pravcu)?

Uzmeš Beograd - Budimpešta povratnu za 26 EUR

Ako u Beču ostaješ 4 ili manje dana uzmeš u Budimpešti povratnu ekskurzijsku kartu do Beča za 25 EUR (ili 31 EUR, u koju je uključen besplatan prevoz po Beču prva 2 dana). Ukoliko ostaješ duže u Beču onda imaš za 13 EUR u jednom smeru kartu Budimpešta - Beč i Beč - Budimpešta, ali tu kartu moraš kupiti ranije i važi samo za voz koji si odabrao i ne može se vratiti. Tu kartu za 13 EUR možeš kupiti na sajtu MAV-Start-a, ili na međunarodnim blagajnama železnica Srbije i ovlašćenim agencijama (preporučujem agencije Putnik i Wasteels, jer oni često prodaju karte, te znaju o čemu se radi).

Izgleda da je ovo za 13 evra stopirano za nas. Info iz "Putnika".

Izgleda da smo previše kupovali, pa nam stopirali  ;D

Stopirano je samo Budimpešta - Beč, a Beč - Budimpešta još može. U svakom slučaju, ostaje sajt MAV-Starta.

• 9 months later...

Da li još može da se ide od Beograda do Villach-a vozom za 29 EUR ovim vozom 414 koji polazi u 10,30h iz Beograda kao što je moglo prošle godine?

Ako su karte raspoložive, trebo bi moć, iako sad je lito pa ljudi više putuju, tako da brže bolje, trk na blagajnu pitat i kupit ako još ima. Znam da je od zg karta 29, tako da je od bg možda i 39.