February 16, 201213 yr 3. Božićni vašari po Nemačkoj, kažu da je najlepši u Kelnu, a u Dortmundu svake godine postave najvišu jelku ako sam negde dobro pročitao. Kuda ćete ovo leto? Ajmo malo da zaboravimo na ovaj sneg Koji je to bozicni vasar leti
February 16, 201213 yr koji sam... razmišljao sam o letu, a onda sam... ha ha sjajno! bravo Draganche!
February 18, 201213 yr Ja cu i ovog leta tamo-vamo po festivalima po Evropi. Gods Of Metal (Milano,Italija),Wacken (severna Nemacka),Summer Breeze (opet negde u Nemackoj),Loud fest i Sofia Rocks (u Sofiji,Bugarska),Kavarna (u Kavarni,na Crnom moru),Metal fest (Budimpesta,Madjarska)...razmisljao sam i o Gateaway Rock festu u Svedskoj,al na kraju ne verujem da cu iskombinovati...za neki drugi put ce mi ostati to putovanje u Skandinaviju...
February 18, 201213 yr Ове године планирам да пропутујем Србију и да идем на нека места где до сада нисам био. Наравно, да кампујем, мада није нужно. Евентуално у априлу идем у Адис Абебу - Џау под ноге
February 18, 201213 yr U planu za ovo leto imam Izrael krajem Avgusta i eventualno Portugal krajem Juna.
February 18, 201213 yr Inace, mrzim da planiram, jer obično od toga ne bude ništa,ali ajde, neka moja ideja za ovo leto je: dok ne krenu one paklene vrućine, imam na umu da se spustim biciklom do Crne Gore, zatim kad krenu nepodnošljive vrućine, da se zaputim u Rim. E, ako ostane vremena, i ako sve bude teklo po planu, lepa turica kroz Srbiju, koju tako malo poznajem, nažalost- autostop , kampovanje , CS u većim gradovima
February 18, 201213 yr Neko grcko ostrvo po mojoj meri je....Elefonisias ili Evia.....samo da bude sto manje srba......
February 21, 201213 yr Vako... Sve je u jednom cugu: Beč jedno 4-5 dana, Rainbow okupljanje u Slovačkoj jedno 10 dana, zatim seminar u Berlinu, pa verovatno sa drugom po njemačkim skvotovima, pa verovatno na No Border kamp u Italiji čini mi se. Stop, kamp, skvot, CS, BW isključivo. To je osnovna ideja koja će da se u toku puta promeni bar 50 puta Uvek imam neku osnovnu zamisao, a ostalo prepuštam slučaju.
February 26, 201213 yr Brm brm nisam puno postovo u zadnje vreme :blob: :blob: zato sto se iscimavam kojekuda poceo se zamlacujem spelologijom a sad mi se ne da body rafting sporo otapa na planinama . Ove godine planiram kampovanje po srbiji i okolini u vise navrata neke krace ture,drugar je cak i posao napustio da bi mogao da iskombinuje sve......iiiiiiiiiiiiiiiiiii smisljam polako sta i kuda.
March 22, 201213 yr Interrailom Minhen - Amsterdam - Pariz - Madrid - Lisabon, pa nazad WizzAirom. Idemo momak i ja, nasli smo povoljne karte, spavamo kod prebeglih drugara i dobrih ljudi sa CS-a. Tacnije, to je prolecni plan, za leto videcemo.. Ako ostane para
May 15, 201213 yr Bas mislim kako ne znam gde cu na odmor, a sad videh ovu ideju i bas mi se dopala Inace, vec duze vreme mastam da odem na neku zeleznicku stanicu i odatle kupim kartu za prvi voz koji ide u nepoznatom mi pravcu a po mogucstvu da taj pravac vodi ka nekom moru il okeanu...kad stignem- vidim je l mi se svidja, pa ako mi se svidja , ostanem malo tu a ako ne- produzim sve dok mi ne izbije velika voda na vidiku...nema sata ni vremena, a nije vazno tacno ni kad cu nazad, a ni odakle...
January 21, 201411 yr Pošto od 15. maja do 15. jula neću morati ići na posao već sam potpuno isplanirao kuda putovati ovo leto Nedavno smo uplatili "first minute" aranžman u Grčkoj, tako da ćemo provesti 11 dana na Krfu. Nakon toga krećem sa devojkom biciklima krug po Vojvodini (So-Su-Ki-Zr-Pa-Bg-NS-Odž-Ap) u većini navedenih gradova imamo prijatelje pa smo odlučili da ih obiđemo. Nakon povratka se spremamo za Rockmaraton Fesztivál i krećemo 07. jula takođe biciklima u Pécs u Mađarskoj (to je nekih 100km vožnje). Tako da ove godine ne idemo nigde daleko, sve tako reći je u komšiluku. Jesen je poseba priča i tad ćemo najverovatnije obići Prag na par dana.