Jump to content

Featured Replies

Posted

Postovanje svima...izvucen sa na lutriju 2019Eu i za koji dan imam interviu u ambasadi...imam zavrsenu srednju Skolu Ekonomsku Skollu 4 godine...Obrazovni profil Ekonomski tehnicar,Imam zenu i dete...nezaposlen sam...roditelji su mi u Americi  12 godina sa americkim drzavljanstvom,deda i baba su bili 30godina Americki Drzavnjanin,kad su mi roditelji dobili iseljenje ja sam presao 21god :(.od tad sam svake godine aplicirao za DV lutriju.Nisam bio u Americi 20godina,a kad sam bio 1999 imao vizu na 6 meseci i ostao 5.Od tad nisam nikad vise nisam probao.Nikada kaznjen ili osudjivan, kakve su mi sanse pozdrav

• Author

Zaboravio sam da kazem jos nesto:

Ja,Zena i sin imamo i Madjarsko drzavljanstvo koje smo dobili krajem prosle godine.

Pasose nismo jos izvadili jer hocemo da zavrsimo sa ovim prvo.

Dali mi to plus ako kazem da imam dvojno drzavljanstvo ili da ne kazem.

Madjarski je inace jak pasos pa mogu cak i u Ameriku bez vize.

Inace ja i zena pricamo Srpski,Madjarski,Rumunski i Engleski

Molim za strucnu pomoc

Hvala...   

Mislim da si ti nesto gadno zamuljao kada postavljas ovakva pitanja i trazis pomoc za stvar za koju je jedino potrebno da imas cetvorogodisnju srednju skolu...

• Author

drugar mi imao srednju skolu i nije dobio pre par godina,ja samo pitam.Inace nemam nikakav problem niti u policiji i u svih sudova u Srbiju se nevodi nista protiv mene i supruge.

cisto samo pitam jer na sajtu ima mnogo vise stavke pod kojima moze da se odbije viza.

cisto da se informisem ako je ovo forum..

pozdrav

Osim minimuma godina /obrazovanja (ranije pomenuta srednja skola), takodje postoji i minimum $$$$ ili sponzorstvo.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Ma nema toga za pare i sponzorstvo... Dovoljna je srednja skola samo.

Ko god da je odbijen sa srednjom odbijen je sa razlogom (prekoracio boravak u Americi prethodno, kriminalna dela, zavrsio srednju vanredno iz delova)

Intervju ide bukvalno dobar dan, aha izvuceni ste, dajte otiske, idite da platite na drugi salter, sacekajte konzula, dajte dokumenta, ok imate 12 godina obrazovanja, niste osudjivani, ovo su vam zena i deca, je l imate nekog u Amerci, gde cete da odete, sta cete da radite, super, sve 5 dobili ste vizu.

• 6 months later...

Dali bih ja mogao ucestvovati u lutriji sa devetogodisnjom osnovnom skolom i trogodisnjom srednjom.To jest 9+3 = 12 ?