Posted April 18, 2015 Odusevljen sam vasom prepiskom i dogovaranjima oko parkinga..svaka vam cast..Gospodja i ja smo se odlucili za let iz Temisvara 15.05. za Bari, sve se kao poklopilo ali nas ubi taj momenat kako do Temisvara. Pa ja kao smislio da ostavim auto kod nekog prijatelja u Vrscu pa da dalje idemo vozom ali nam ne odgovara vreme polaska voza..pa smisljam da nas taj covek odveze do T nasim kolima, pa da se on vrati u Vs, pa po nas u T kad sletimo ali mislim da je to krajne ne isplativo..nisam pametan.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2015 Da li je iko razmotrio mozda mogucnost parkiranja negde u Temisvaru na nekom javnom parkingu (garazi) i potom odlazak do aerodroma? Siguran sam da je parking po javnim garazama jeftiniji nego na aerodromu.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2015 Da li mozda neko ide u Temisvar 8. Maja , povratak 11. maja. U pitanju je jutarnji let za Rim. Da li je za podelu troskova? Takodje, da li neko zeli da deli karticu za parking ili da li je necija slobodna u tom periodu. Hvala p.s. Polazak iz Novog Sada. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 Cao svima,Da li je nekome mozda slobodna parking karta za aerodrom u Temisvaru za dane od 1.05 - 5.05 ? Ili ako postoji neko ko bi isao na put posle perioda 5.05 pa je zainteresovan za podelu troskova oko parkinga u opciji je svaka kombinacija oko parking karte mesec, dva...Du-ki da li ti je jos slobodna karta u navedenom periodu?Hvala ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 (edited) Cao svima,Da li je nekome mozda slobodna parking karta za aerodrom u Temisvaru za dane od 1.05 - 5.05 ? Ili ako postoji neko ko bi isao na put posle perioda 5.05 pa je zainteresovan za podelu troskova oko parkinga u opciji je svaka kombinacija oko parking karte mesec, dva...Du-ki da li ti je jos slobodna karta u navedenom periodu?Hvala ...Meni bi trebala od 8-11.05. Tako da ako si za podelu troska parkinga to bi bilo super? Edited April 27, 2015 by strbac.monika Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 (edited) 09. maja nas 9 idemo iz Novog Sada za Temišvar na jutarnji let, a vraćamo se 17.maja, pa imamo 2 opcije:- da idemo sa dvoje naših kola do Temišvara, ostavimo ih na aerodromskom parkingu i tu bi nam trebale 2 parking karte na mesec ili više da podelimo sa nekim.- da idemo sa dvoje naših kola do Kikinde i onda sa taksijem do Temišvara, što nas isto manje više košta.Ukratko, da li neko ima dve parking karte da ih zajedno podelimo? Edited April 27, 2015 by Stanislaw Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2015 Idem u subotu 9 .maja i parking mi treba do 17. maja.Kupiću mesečnu karticu koja će biti slobodna od 17. maja do isteka (8-9. jun).Ako je neko raspoložen za podelu troškova neka se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2015 Poskupeo parking u Temisvaru ili mi se cini ?!? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2015 3. avgusta idem iz Beograda na TM aerodrom ako nekom treba prevoz,,,,Trebalo bi da stignem na let koji sleće u 14:15 i odmah se vraćam. U ponudi su 3 mesta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2015 Pre par nedelja sam putovao sa aerodroma u Temisvaru a putovanje je pocelo u Beogradu.Prevoz sam organizovao preko jedne nove agencije TrioSol travel i bio sam sam u kombiju..mozete zamisliti vozili su samo mene?Neznam kako im se isplatilo ali ja se nisam bunio:):)Pokupili me sa adrese i pravac Temisvar,imao sam srecu i sa letom za Dortmund preko Wizza koji je poleteo na vreme.Sve u svemu pozitivno iskustvo i sa prevozom i sa aerodromom.Krajem avgusta se vracam nazad pa cu pisati i o tom iskustvu koje ce nadam se biti isto kao i u odlasku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2015 Koliko dugo otprilike je trajao put? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2015 Planira li neko da uskoro koristi parking na aerodromu Temisvar?Meni ce trebati za period 18.-28. septembar, pa da delimo troskove Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 Kolika je cena tog parkinga na dan? Da li je potrebno rezervisati unapred i koliko vremena pre? Da li se isplati onda kupovati tu mesecnu ili kako vec kartu? Trazila sam link, sajt ali mi ne ide...da li je to parking na aerodromu?Vidim ima neki bus, ali isla bih sa detetom od 3 god i nije mi on za bus, a nije bas dobra cena, 40 eura povratna po osobi...ili neko zna bolje resenje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 (edited) 100 ron je oko 23 eurgledaj P2 Edited August 4, 2015 by abraskas Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 Hvala druže...ali ovo mi dodje jako skupo s obzirom da planiram 3-4 noci da ga ostavim...sada mi je jasna ova pomama oko delenja mesecne karte.....kakva je situacija sa nekim drugim parkinzima u gradu, pa da se hvata bus do aerodroma i tako nazad...da li znas? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 Da li neko ima iskustva sa TeraPark Timisora parkingom, na sajtu pise dnevno 20leja, prvi dan je 60leja, ima prevoz do aerodroma iako je to na 2minuta i operu vam auto dok je kod njih... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2015 ..........ima i neki hotel Titanic na 2km od aerodroma koji izdaje parking ali ne mogu da nadjem cenu a ne mogu ni da nadjem kontakt mail hotela da bih ih pitala ima samo tel. Taxi od tog hotela do aerodroma je 10eura....da li neko zna nesto o ovome????? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2015 Koristicu parking u Temisvaru od 28.septembra do 9. oktobra, pa ako neko hoce da delimo troskove neka se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2015 Evo pao prvi dogovor. Du ki kupuje kartu i koristi je od 18. do 21. septembra a ja od 28.9. do 9.10. Ako je neko zainteresovan da koristi kartu u medjuvremenu ili posle mene ili da je uzmemo na duzi period neka se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2015 Putujem u periodu 09.11. - 13.11. tako da sam zainteresovan da se prikljucim finansiranju kartice za 2 meseca ako nam se javi jos jedan clan, u suprotnom je isplativiji ranije pomenuti Terapark. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2015 Pre par nedelja sam putovao sa aerodroma u Temisvaru a putovanje je pocelo u Beogradu.Prevoz sam organizovao preko jedne nove agencije TrioSol travel i bio sam sam u kombiju..mozete zamisliti vozili su samo mene?Neznam kako im se isplatilo ali ja se nisam bunio:):)Pokupili me sa adrese i pravac Temisvar,imao sam srecu i sa letom za Dortmund preko Wizza koji je poleteo na vreme.Sve u svemu pozitivno iskustvo i sa prevozom i sa aerodromom.Krajem avgusta se vracam nazad pa cu pisati i o tom iskustvu koje ce nadam se biti isto kao i u odlasku. Koliko dugo otprilike je trajao put?Put je trajao oko 3h Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2015 Putujem u periodu 09.11. - 13.11. tako da sam zainteresovan da se prikljucim finansiranju kartice za 2 meseca ako nam se javi jos jedan clan, u suprotnom je isplativiji ranije pomenuti Terapark.E pa meni treba kartica od 6-9 Novembra. Slece mi avion nesto kasno oko 23h, tako da tesko da mi mozemo da se iskombinujemo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 Putujem u periodu 09.11. - 13.11. tako da sam zainteresovan da se prikljucim finansiranju kartice za 2 meseca ako nam se javi jos jedan clan, u suprotnom je isplativiji ranije pomenuti Terapark.Ja sam zainteresovan za podelu troškova kartice. Putujem od 7-11. oktobra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2015 Zdravo, jel ima jos zainteresovanih? Meni treba od 6-9 Novembra. Tako da bi Sale985 trebao da kupi za 2 meseca pa da delimo 80e na dva dela. Jos neko zainteresovan? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2015 Ja sam zainteresovan za podelu troškova kartice. Putujem od 7-11. oktobra.dam ti ja za 30e, vazi do 17.10. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites